Vasile Blaga şi-a depus candidatura la BEJ Timiş pentru un nou mandat de senator

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi-a depus la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Timiş, candidatura pentru Senat în Colegiul 3 Sânnicolau Mare, alături de ceilalţi 13 candidaţi ai ARD Timiş, el spunând că echipa îşi propune să obţină "un rezultat dintre cele mai bune din ţară".

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 09:47
Vasile Blaga şi-a depus candidatura la BEJ Timiş pentru un nou mandat de senator

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi ceilalţi 13 candidaţi ai Alianţei România Dreaptă (ARD) Timiş şi-au depus, vineri, candidaturile la BEJ Timiş pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Echipa de candidaţi a Alianţei România Dreaptă din judeţul Timiş este o echipă de oameni foarte serioşi, care îşi propun să scoată un scor foarte bun în Timiş. Sperăm că vom obţine un rezultat dintre cele mai bune din ţară, dacă nu chiar cel mai bun, pentru că avem ce oferi timişorenilor şi timişenilor, în general. Avem candidaţi foarte bine pregătiţi care şi-au dovedit, pe parcursul anilor, experienţa din punct de vedere profesional”, a declarat Blaga.

Întrebat de ce a ales judeţul Timiş pentru a candida la aceste alegeri, Blaga a spus că îl leagă foarte multe lucruri de Timişoara şi Timiş.

„Mă leagă foarte multe de Timiş, în primul rând organizaţia ca atare, în toate competiţiile electorale au fost alături de mine. De Timişoara mă leagă foarte multe, aici îmi sunt profesorii, aici îmi sunt prietenii, aici mi-am întemeiat familia”, a spus Blaga.

Candidaţii ARD Timiş pentru Camera Deputaţilor sunt: în Colegiul 1 – Cornel Sămărtinean, în Colegiul 2 – Alain Rus, în Colegiul 3 – Adrian Orza, în Colegiul 4 – Ovidiu Ciuhandu, în Colegiul 5 – Alin Popoviciu, în Colegiul 6 – Valeriu Tabără, în Colegiul 7 – Mihai Bojin, în Colegiul 8 – Marin Popescu, în
Colegiul 9 – Tiberiu Lelescu, în Colegiul 10 – Petru Roman.

Candidaţii ARD Timiş la Senat sunt: în Colegiul 1 – Teodor Mărieş, în Colegiul 2 – Gheorghe David, în Colegiul 3 – Vasile Blaga, în Colegiul 4 – Marinel Paşca.