Vasile Blaga şi-a sărbătorit ziua onomastică alături de mai mulţi penali la un hotel de lux din Poiana Braşov

Imagini fabuloase cu fostul ministru de interne, Vasile Blaga! Liderul PNL şi-a sărbătorit onomastica la masă cu fostul chestor Liviu Popa, colegul său de dosar! Cel care ar fi sponsorizat întreaga petrecere de la Poiana Braşov, potrivit jurnaliştilor de la cancan, este milionarul Călin Mitică, anchetat şi el de DNA

RomaniaTV.net
03 ian. 2018, 10:32
Vasile Blaga şi-a sărbătorit ziua onomastică alături de mai mulţi penali la un hotel de lux din Poiana Braşov

Vasile Blaga şi apropiaţii lui au chefuit la un hotel de lux din Poiana Braşov, deţinut de milionarul Călin Mitică, anchetat de DNA. Hotelul de 4 stele a fost închis special pentru petrecerea lui Blaga, scrie cancan.ro. 

Legaturile dintre Blaga si Călin Mitică sunt destul de strânse. Fiica lui Vasile Blaga, Agathe, a fost angajată pe un post de manager consilier în imperiul lui Călin Mitică. Nababul Călin Mitică a fost reţinut în 2014 într-un dosar de corupţie în care au avut loc mai multe percheziţii la CFR Călători, CFR Marfă, SC Transferoviar, punctul de lucru din Bucureşti, şi Remarul 16 Februarie. Dosarul viza mai multe licitaţii trucate, în favoarea companiei Transferoviar.

De asemenea, fostul ministru de interne a petrecut şi alături de colegul său de dosar, fostul chestor Liviu Popa. 

Liviu Popa, la acea vreme şeful Poliţiei Bihor, a fost prins în 2016 în maşina lui Vasile Blaga cu o geantă în care s-ar fi aflat 700.000 de euro. Scandalul a izbucnit fiindcă Liviu Popa a fost implicat într-un accident în timp ce conducea maşina lui Blaga.

Audiat la DNA în acest caz, Vasile Blaga a susţinut că l-a rugat pe Popa să îi scoată din garaj maşina pentru că aceasta ar fi avut probleme dacă ar fi stat prea mult fara sa fie utilizata. Numai ca, şeful IPJ Bihor a tamponat-o într-un accident în judeţul Braşov. Accidentul s-a soldat cu o victimă rănită uşor.