Vasile Blaga: Sunt absolut convins că vom câştiga alegerile din 2016

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, vineri, la Târgoviște, într-o conferință de presă, că este ''absolut convins'' că PNL va câștiga alegerile de anul viitor.

RomaniaTV.net
31 iul. 2015, 16:56
Vasile Blaga: Sunt absolut convins că vom câştiga alegerile din 2016

„Construcția marelui Partid Național Liberal necesită foarte multă muncă în teritoriu. Asta fac și eu și doamna co-președintă Gorghiu și nu numai (…). Am străbătut aproape toate organizațiile județene, cel puțin o dată, altele de mai multe ori. Aș vrea să reamintesc că discutăm de cea mai mare construcție politică de după 1989, acest mare partid de centru-dreapta. Mulți aveau îndoieli, spuneau că vom avea tensiuni de la primele discuții, dar iată că deciziile pe care le-am luat au fost cele corecte. Acest partid a fost validat parțial la alegerile prezidențiale și sunt absolut convins că vom câștiga alegerile din cursul anului 2016”, a afirmat Vasile Blaga.

Citeşte şi ŞEDINŢĂ la PNL. Liberalii vor stabili un calendar al consultărilor cu PSD şi UDMR

Liderul liberal s-a referit și la candidații partidului pentru alegerile locale de anul viitor.

„Decizia Consiliului Național al PNL de la Pitești este obligatorie pentru toți: luni, 3 august avem o primă citire a listelor de candidați în orașe, municipii și avem niște principii stabilite în toate județele: au drept de preemțiune cei peste 1.100 de primari pe care îi avem (…). Ei au drept de preemțiune, sigur în analiza organizațiilor, dacă îndeplinesc criteriile electorale pentru a candida, iar acolo unde avem mai mulți candidați intră într-o competiție internă și contează ce vor spune cercetările sociologice, cei care au cele mai mari șanse vor candida, peste tot, de la București la cea mai mică comună din țară”, a susținut Blaga.

Co-președinții PNL Vasile Blaga și Alina Gorghiu au fost prezenți, vineri, în județul Dâmbovița, au efectuat o vizită la fabrica Arctic din Găești și au susținut o conferință de presă la sediul PNL Dâmbovița. În program a fost și o întâlnire, la Casa Sindicatelor Târgoviște, cu membri și simpatizanți ai PNL din Dâmbovița.