Vasile Blaga: Suntem atacaţi de cei care spun să ne unificăm, de nişte SCAME care au plecat de la noi

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat vineri, la Satu Mare, că aceia care nu iubesc imnul partidului "Verde-nrourat", trandafirul şi portocaliul, nu vor primi sprijinul democrat-liberalilor, făcând referire la foşti membri de partid înscrişi acum în alte formaţiuni care discută despre unificarea dreptei, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
29 nov. 2013, 17:42
Vasile Blaga: Suntem atacaţi de cei care spun să ne unificăm, de nişte SCAME care au plecat de la noi

„Alţii plecaţi de la noi vor să ne însoare, mărite, să ne vopsească. Le place PDL-ul, oamenii, structurile, nu le place culoarea, nu le place numele. Le spun la toţi: cine nu iubeşte ‘Verde-nrourat’, trandafirul şi portocaliul nu va primi sprijinul acestui partid”, a declarat Blaga.

El s-a declarat revoltat de faptul că PDL este atacat zilnic de partide care spun că vor să facă unificarea dreptei.

„Nu poţi să scuipi în farfuria în care ai mâncat. Pot să înţeleg disperarea unora şi altora, dar dacă mergem singuri în alegeri asta nu înseamnă aroganţă, nu ne-aţi auzit atacând pe nimeni chiar dacă în fiecare zi suntem atacaţi. Culmea, de cei care spun să ne unificăm, de nişte scame plecate de la noi, nici măcar nu sunt franjuri”, a precizat preşedintele PDL.

El a dat exemplul unei filiale din Braşov, care „într-o noapte cu două whisky-uri” ar vrea să facă unificarea cu alte două partide întrucât liderii lor au plecat din PDL.

Liderul PDL le-a spus celor peste 300 de membri prezenţi la alegerea conducerii PDL Satu Mare că partidul este în creştere şi a trecut de pragul psihologic de 20%.

„N-am avut numai adversari în faţă, am avut adversari şi în spate, unii ne-au cântat prohodul, alţii sperau să ne desfiinţăm, dar nu numai că nu s-au întâmplat lucrurile acestea, dimpotrivă, partidul este pe un trend pozitiv, în octombrie a atins un nivel psihologic de 20% şi în ciuda unora care se consideră încă membri de partid şi a altora care ne-au părăsit, partidul a reuşit şi va demonstra la europarlamentare că este cea mai puternică forţă de dreapta din România”, a mai spus Blaga.