Vasile Blaga vrea ca Adriana Săftoiu să prea funcţia de copreşedinte al PNL, după ce Gheorghe Flutur a refuzat

Vasile Blaga "ţine morţiş" ca Adriana Săftoiu să preia funcţia de copreşedinte care revine fostului PDL, după ce Gheorghe Flutur a refuzat, au declarat surse din PNL pentru mediafax. 

30 sept. 2016, 09:05
Vasile Blaga vrea ca Adriana Săftoiu să prea funcţia de copreşedinte al PNL, după ce Gheorghe Flutur a refuzat

Prim-vicepreşedintele PNL Bucureşti, Adriana Săftoiu, ar putea fi propunerea pe care Vasile Blaga o va face partidului la şedinţa de sâmbătă în care se vor reuni foştii democrat-liberali.

Surse din PNL susţin că deşi Cătălin Predoiu a fost vechiculat ca fiind o posibilă propunere pe care Vasile Blaga o va face aripii fostului PDL, lui Predoiu nu i s-a făcut această propunere, neexistând o negociere între cei doi.

De altfel, Cătălin Predoiu a ţinut să dezmintă vineri, pe Facebook, speculaţiile potrivit cărora ar fi refuzat o propunere de a prelua funcţia de copreşedinte al partidului. „E complet fals. E adevărat că nu am solicitat şi nu am cerut vreo poziţie în partid, dar este complet neadevărat că am refuzat vreodată ceva ce mi-a cerut partidul”, a scris Predoiu, insistând că Vasile Blaga nu i-a făcut nicio ofertă.

 Gheorghe Falcă, vehiculat şi el ca posibil înlocuitor după demisia lui Vasile Blaga, pare să nu se bucure de susţinerea aripii PDL. Gheorghe Falcă a declarat în repetate rânduri în partid că îşi doreşte o carieră la centru.