Vasile Dâncu, sprijin neaşteptat pentru Viorica Dăncilă: „PSD trebuie să organizeze rapid congres”

Liviu Dragnea și-a creat o imagine ca a lui Nicolae Ceaușescu, a spus Vasile Dâncu în emisiunea 'România 2019'. Fostul vicepremier crede că Viorica Dăncilă poate scoate PSD din criza actuală, dar îi critică pe liderii social-democrați care nu vor să organizeze rapid un congres.

RomaniaTV.net
02 iun. 2019, 08:49
Vasile Dâncu, sprijin neaşteptat pentru Viorica Dăncilă: „PSD trebuie să organizeze rapid congres”

Vasile Dâncu intervine exploziv, după o săptămână de foc: ‘E nevoie ca Viorica Dăncilă să fie sprijinită în acest moment. Congresul trebuie făcut foarte repede’. 

„Nu și-a dat seama de acest pericol de a interacționa cu unul care i-a strigat nimicule, deși el a reacționat. Nu și-a dat seama de pericolele care vin din aceasta prezența fizică pe care azi nu o mai recomandă nimeni. Chestiunea asta cu doi ani de guvernare a creat această imagine a lui ca fiind un fel de Ceaușescu, fiind un fel de dictator”, a afirmat Vasile Dâncu, la Realitatea Tv.

După ce a analizat eşecul lui Liviu Dragnea la vârful PSD, Vasile Dâncu a spus şi pe umerii cui pică acum redresarea social-democraţilor.

„E nevoie ca Viorica Dăncilă să fie sprijinită în acest moment. Partidul trebuie să stabilească în ce crede, să stabilească valorile în care crede. Asta e foarte important”, a completat Vasile Dâncu.

Fostul vicepremier a criticat și dorința unor social-democrați de a amâna deciziile importante.

„Nu cred că ar trebui făcut congresul așa cum spun unii din partid după alegerile prezidențiale”, a mai spus acesta, spunând că nu este decât o prelungire a crizei.

„După părerea mea e o greșeală. Congresul trebuie făcut foarte repede”, a mai afirmat Vasile Dâncu.