Vasile Dîncu, declaraţie halucinantă: „Stadionul Steaua e făcut din bani publici, dar nu trebuie să producă neapărat profit!”

Vasile Dîncu, 61 de ani, fostul ministru al Apărării, a declarat că Stadionul Steaua nu trebuie să producă profit și că e normal ca arena să fie administrată după regulile Armatei. Reacţia acestuia vine după ce clubul militar a semnat contractul pentru ca meciul FCSB - CFR Cluj din etapa a 4-a a Ligii 1 să se joace în Ghencea.

01 aug. 2023, 19:20
Vasile Dîncu, declaraţie halucinantă: „Stadionul Steaua e făcut din bani publici, dar nu trebuie să producă neapărat profit!”
Vasile Dîncu, declaraţie halucinantă: "Stadionul Steaua e făcut din bani publici, dar nu trebuie să producă neapărat profit!"

Vasile Dîncu, declaraţie halucinantă. „Îmi pare rău că FCSB nu înţelege că nu toate se pot face chiar aşa, după dorinţa unui singur om. Trebuie să respecte legea. Gigi Becali are un club privat. Nu poate să joace chiar unde vrea el, doar pentru că un stadion s-a construit din bani publici. E un stadion dintr-o unitate militară. Atunci când au fost proiectate cele patru stadioane pentru Euro 2020, eu am fost şeful acestui proiect (n.r. – Ghencea). Am luat terenul prin CNI de la Armată şi l-am dat înapoi după aceea. Acest stadion construit din bani publici nu trebuie să producă neapărat profit. Este al clubului Steaua, iar Steaua îl administrează conform regulilor pe care le are Armata”, a declarat Vasile Dîncu, senator PSD, potrivit Orange Sport.

Citeşte şi: Vasile Dîncu, pus la colţ de Dumitru Dragomir. „Să tacă! N-a făcut nimic! Nu vreau să vorbesc mai mult pentru că i-am promis lui Rus”

Marcel Ciolacu, premierul României, are o altă viziune față de cea a lui Vasile Dîncu. „Rămân la părerea că stadioanele sunt pentru echipele de fotbal. Sunt ferm convins că FCSB va juca în Ghencea. E un lucru normal. Nu este un moft al nimănui. E o solicitare normală. FCSB, ca orice echipă, poate să joace și în Ghencea. Nu-l cunosc pe domnul Talpan, nici pe domnul Becali, ne-am văzut de două ori în viață și atunci foarte scurt. Eu vorbesc de lucruri normale. Nu se poate să avem echipe de această talie și să fie anumiți funcționari care să confunde bunurile statului cu bunurile personale și să le gestioneze după bunul plac. Nu o să permit acest lucru”, a declara Marcel Ciolacu după meciul FCSB – Dinamo, scor 2-1, care s-a disputat pe Stadioniul Arcul de Triumf.

Citeşte şi: Revoltă în Ghencea! Ultrașii CSA Steaua, comunicat devastator după ce FCSB a primit liber pe noua arenă: „Demisia!