Vasile Dîncu, pus la colţ de Dumitru Dragomir. „Să tacă! N-a făcut nimic! Nu vreau să vorbesc mai mult pentru că i-am promis lui Rus”

Dumitru Dragomir a reacţionat vehement la adresa lui Vasile Dîncu după ce fostul minsitru al apărării a declarat că oficialii de la CSA Steaua sunt cei care, de fapt, nu au dorit promovarea echipei în Liga 1.

01 aug. 2023, 17:27
Vasile Dîncu, pus la colţ de Dumitru Dragomir. „Să tacă! N-a făcut nimic! Nu vreau să vorbesc mai mult pentru că i-am promis lui Rus”
Vasile Dîncu, pus la colţ de Dumitru Dragomir. "Să tacă! N-a făcut nimic! Nu vreau să vorbesc mai mult pentru că i-am promis lui Rus"

Vasile Dîncu, pus la colţ de Dumitru Dragomir. Fostul şef al LPF a lansat un atac virulent la adresa sociologului PSD și consideră că acesta putea să rezolve foarte ușor speța promovării celor de la CSA Steaua.

„El ce a făcut ca să promoveze? Cât a fost ministru trebuia să întoarcă pe toată lumea pe dos și să rezolve problemele. N-a făcut nimic. De oameni d-ăștia care dau din gură și nu fac nimic e țara plină. Nu vreau să vorbesc mai mult pentru că i-am promis lui Rus (n.r. – politicianul Ioan Rus). Pot să scriu o carte, dar tac. Am niște lucruri… Am promis că nu mai zic nimic și uite mă opresc aici. Dîncu putea să rezolve cât a fost ministru. E om politic. A promite și a iubi nu costă niciun ban. A promite și a face dragoste costă bani. Normal că putea să facă să promoveze echipa. Îl chema pe sclavul lui de la…, hai să nu spun sclav, că e prea mult, îl chema pe cel pe care l-a pus în fruntea federației și îi spunea rezolvă problema!”, a declarat Dragomir pentru Fanatik.

Citeşte şi: Revoltă în Ghencea! Ultrașii CSA Steaua, comunicat devastator după ce FCSB a primit liber pe noua arenă: „Demisia!

Dumitru Dragomir l-a provocat pe juristul CSA Steaua, Florin Talpan, la un duel cu fostul mare fotbalist Cornel Dinu şi crede că jursitul CSA SSteaua a depăşit limita legalului în ceea ce priveşte interzicerea celor de la FCSB în Ghencea.

„Nu m-am întâlnit niciodată cu Talpan. N-am vorbit niciodată. Dar aş dori să văd un dialog între Talpan şi Cornel Dinu. Nu un dialog între Talpan şi Dragomir. Talpan şi Cornel Dinu. Dinu mătură cu trei sferturi din tot ce cunoşti tu şmecheri din această ţară. Îl cunosc de când era jucător. N-am nimic împotriva lui Talpan, dar o luptă între ei ar fi frumoasă. Dar Dinu l-ar ţine numai în pumni, în bombeuri. L-ar face! Nu s-ar duce Talpan cu Dinu. Varză, nu e om de sport. El este om juridic. Este de felicitat din punct de vedere juridic, ce a putut să facă. Dar este şi abuz”, a spus Dumitru Dragomir.

Citeşte şi: Oficial: FCSB – CFR se joacă în Ghencea! Primele reacţii: „Ciolacu l-a pus cu botul pe labe pe Talpan!”