Vasile Dîncu îl atacă pe Marcel Ciolacu. „Nu era normal ca FCSB să joace în Ghencea!”

Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, crede că revenirea celor de la FCSB în Ghencea este o greşeală. Acesta susţine că o astfel de decizie trebuia amânată pe perioada în care FCSB şi CSA Steaua au un proces pe rol.

12 iul. 2023, 15:43
Vasile Dîncu îl atacă pe Marcel Ciolacu. „Nu era normal ca FCSB să joace în Ghencea!”
Vasile Dîncu îl atacă pe Marcel Ciolacu. "Nu era normal ca FCSB să joace în Ghencea!"

Vasile Dîncu îl atacă pe Marcel Ciolacu. În mandatul său de ministru al Apărării, Vasile Dîncu s-a opus permanent ca echipa lui Gigi Becali să fie primită pe Ghencea. Acum, Angel Tîlvăr a aprobat ca FCSB să dispute pe Stadionul Steaua meciul cu Dinamo, după implicarea lui Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Ilie Năstase, prima reacţie despre revenirea celor de la FCSB în Ghencea. „Care e motivul acestui scandal?”

„Personal, nu vreau să comentez această decizie. Domnul prim-ministru Marcel Ciolacu şi ministrul Apărării au semnat decizia să se joace în Ghencea. E o decizie pe care şi-o asumă. Eu nu mai sunt ministrul Apărării Naţionale. Din punctul meu de vedere, am considerat că atât timp cât între FCSB şi Clubul Sportiv al Armatei era un litigiu nerezolvat, nu era normal ca FCSB să joace în Ghencea. Aşa am considerat că e normal să se întâmple. Acum decizia aparţine domnului prim-ministru şi domnului ministru al Apărării Naţionale”,  declarat Vasile Dîncu pentru Orange Sport.

Citeşte şi: Gigi Becali, mesaj ameninţător către ultraşii CSA Steaua. „Dacă nu rezolvă instituţiile statului, să mă lase pe mine. În trei secunde îi găsesc!”

Cel mai probabil, FCSB va juca pe Ghencea şi în partidele din preliminariile Conference League.

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea! Derby-ul de tradiţie al Ligii 1, programat în etapa a 2-a, pe 22 iulie, se va disputa pe arena din Ghencea, în ciuda opoziţiei suporterilor CSA Steaua. Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a semnat cererea de închiriere a stadionului depusă de FCSB.