Ilie Năstase, prima reacţie despre revenirea celor de la FCSB în Ghencea. „Care e motivul acestui scandal?”

Ilie Năstase (76 de ani) a comentat decizia luată, marți, de Ministerul Apărării Naționale, prin care celor de la FCSB li se permite accesul pe Stadionul Steaua, pentru meciul cu Dinamo, din etapa a 2-a a Ligii 1.

12 iul. 2023, 09:48
Ilie Năstase, prima reacţie despre revenirea celor de la FCSB în Ghencea. „Care e motivul acestui scandal?”
Ilie Năstase, prima reacţie despre revenirea celor de la FCSB în Ghencea. "Care e motivul acestui scandal?"

Ilie Năstase, prima reacţie despre revenirea celor de la FCSB în Ghencea. Echipa lui Gigi Becali a cerut din nou să joace în Ghencea, iar administratorul stadionului, CSA Steaua, a solicitat avizul ministrului Angel Tîlvar, care a aprobat acest lucru.

Citeşte şi: Gigi Becali l-a invitat pe Marcel Ciolacu în Ghencea, la meciul FCSB – Dinamo. „Vino, bă, stai lângă mine, că ai fost băiat bun! Să te mândreşti că stai lângă Becali”

Susținător declarat al celor de la FCSB, Ilie Năstase consideră că s-a intrat în sfârșit în normalitate, menționând că orice echipă poate juca pe arena din Ghencea, dat fiind faptul că este un stadion construit din bani publici.  „Nu înţeleg care a fost nebunia cu stadionul, nebunia că FCSB nu are voie să joace în Ghencea. Atât timp cât un club plăteşte, că ei plătesc bani să joace, pot juca. Acolo pot juca Dinamo, Rapid, FCSB, Steaua, orice echipă din România poate juca în Ghencea. Nu înţeleg de ce îi deranjează pe cei de la Steaua că FCSB plăteşte şi joacă. S-a intrat în normalitate, pentru că acest stadion e făcut din bani publici. Să stea liniştiţi cei de la Steaua. Aşa cum spuneam, orice echipă, atât timp cât plăteşte, va putea juca acolo, cum se joacă şi pe «Arcul de Triumf». Acum e mai grav că avem stadion şi nu mai avem naţională. Pentru ce ne certăm? Despre ce vorbim? Care e motivul acestui scandal?”, a declarat Ilie Năstase la Orange Sport.

Citeşte şi: FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea! Gigi Becali anunţă că revine pe stadion şi promite că arena va fi plină la toate meciurile

FCSB a disputat meci în Ghneca pe 22 martie 2015, cu Viitorul, scor 4-1.