Vasile Dîncu, prima reacţie după dezvăluirile lui Ghiţă despre petrecerile cu Kovesi

Vicepremierul Vasile Dîncu a oferit, miercuri, o primă reacţie legată de dezvăluirile fostului deputat Sebastian Ghiţă cu privire la o petrecere privată la care ar fi participat alături de Laura Codruţa Kovesi

RomaniaTV.net
28 dec. 2016, 14:53
Vasile Dîncu, prima reacţie după dezvăluirile lui Ghiţă despre petrecerile cu Kovesi

Sebastian Ghiţă a povestit, într-un mesaj video dat publicităţi miercuri, că a participat la un chef de pomină la Sinaia împreună cu Vasile Dîncu şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, cei trei cântând împreună cu lăutarii piesa „La chilia în port”. Vicepremierul a declarat pentru EVZ că nu vrea să vorbească despre un eveniment privat.

„Nu comentez niciodată vreun eveniment privat”, a afirmat Dîncu.

Contactat pe aceeaşi temă de Agerpres, vicepremierul nici nu a confirmat, nici nu a infirmat cele povestite de Ghiţă. „În perioada respectivă nu aveam nicio demnitate publică”, a spus Dîncu.

„Vreau s-o întreb pe doamna Kovesi dacă mai ține minte petrecerea din vila de la munte, cum cântam și petreceam cu lăutarii. Dacă mai ține minte cum cântam „La chilia în port” alături de domnul Dâncu”, a spus Ghiță, într-o înregistrare făcută în urmă cu o săptămână și difuzată e România TV.

Fostul deputat, Sebastian Ghiță a precizat, în înregistrare, că se încearcă întoarcerea votului de la 11 decembrie, că DNA îl șantajează și amenință pe Liviu Dragnea să nu devină primul ministru. Pe de altă parte, șeful PSD, Liviu Dragnea, spune că îl îngrijorează dezvăluriile fostului parlamentar și că a primit informații de la oameni presați să-l toarne pe el la DNA.