Vasile Dîncu, umilit de către Gigi Becali: „Să moară de foame!”

Gigi Becali a prins un puternic sentiment de repulsie față de Vasile Dîncu, fostul ministrul al Apărării, care i-a interzis patronului de la FCSB să joace meciurile pe Ghencea, contra cost. 

12 iul. 2023, 09:27
Vasile Dîncu, umilit de către Gigi Becali: „Să moară de foame!”

Vasile Dîncu este considerat investitorul din umbră de la CFR Cluj și totodată, un susținător al echipei Armatei, CSA Steaua, blocată „pe vecie” în Liga a doua.

Marcel Ciolacu, premierul PSD, a dat „undă verde” lui Gigi Becali, pentru a disputa meciurile FCSB-ului pe Stadionul din Ghencea, motiv pentru care Vasile Dîncu și-a exprimat nemulțumirea, la TV.

„E o decizie pe care şi-o asumă. Eu nu mai sunt ministrul Apărării Naţionale. Din punctul meu de vedere am considerat că atât timp cât între FCSB şi Clubul Sportiv al Armatei era un litigiu nerezolvat, nu era normal ca FCSB să joace în Ghencea.

Aşa am considerat că e normal să se întâmple. Acum decizia aparţine domnului prim-ministru şi domnului ministru al Apărării Naţionale”, a declarat Dîncu, la Orange Sport.

Gigi Becali a început sărbătoarea. Vasile Dîncu, umilit

Gigi Becali jubilează și-l ridiculizează pe fostul ministru de la Apărare.

„(n.r. Vasile Dîncu spunea că nu e de acord ca FCSB să fie gazdă în Ghencea) Păi, aici nu e că e de acord cineva. Aici e vorba despre respectarea legii. Nu contează cine e de acord. Nici eu nu sunt de acord ca Dîncu să mănânce. Să moară de foame!

Pe el îl lasă Dumnezeu să mănânce că i-a dat gură, i-a dat să mănânce. Auzi, că nu e de acord el… S-a respectat legea, să jucăm, asta e”, a spus Gigi Becali, la ProSport Live.

Între timp, suporterii ultrași de la CSA Steaua continuă protestele față de decizia premierului Marcel Ciolacu. Oficialul PSD a primit deja primele amenințări.