Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, scandal uriaş cu Poliţia

Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali, este implicat într-un scandal uriaș cu Poliția. Afaceristul i-a acuzat pe oamenii legii că l-au sancționat fără un motiv întemeiat.

04 ian. 2021, 19:41
Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, scandal uriaş cu Poliţia

Vasile Geambazi a deschis un proces cu Poliţia pentru a scăpa de sancțiuni. Acum două luni, afaceristul a primit o amendă de la Poliția din București, însă acesta susține că nu a fost tratat corect și a decis să înceapă un proces cu agenții de circulație, scrie SpyNews.

Vasile Geambazi, proces cu Poliţia

Vasile Geambazi se află în plin proces cu oamenii legii, pe care îi acuză că l-au sancționat pe nedrept atunci când l-au oprit în trafic, în urmă cu câteva luni. Afaceristul nu a putut trece peste amenda care i-a fost dată și a deschis un proces cu Poliția. Judecătorii nu au stabilit data primului termen, însă nepotul lui Gigi Becali ar putea afla luna viitoare dacă lucrurile se vor rezolva.

Gigi Becali a spălat banii obţinuţi ilegal prin FCSB. Documentul care aruncă în aer fotbalul românesc

Nu este prima dată când nepotul lui  Gigi Becali are probleme cu legea. În urmă cu câțiva ani, a ajuns la DNA după ce a fost suspectat de spălare de bani într-o afacere imobiliară. Ulterior, acesta a oferit explicații cu privire la acuzațiile aduse și a susținut că a încasat banii de la Ministerul de Finanțe, printr-o hotărâre judecătorască. Motivul care a dus la aceste acuzații este o tranzacție din anul 2006, atunci când Gigi Becali a cumpărat un teren de 21 de hectare în Voluntari, pe care i l-a vândut nepotului său la scurt timp de la achiziție, cu un milion de euro. Astfel, Vasile Geambazi a ajuns să fie proprietarul terenului, iar patronul FCSB a fost împuternicit să ceară despăgubiri de la ANPR pentru că nu mai putea folosi terenul. Terenul respectiv a fost evaluat la 20 de milioane de euro, iar nepotul lui Gigi Becali a adus o nouă evaluare de trei ori mai mare (60 de milioane de euro) după ce a dat statul în judecată!