Vasile Muraru îşi caută partener de scenă. Cine îl va înlocui pe Nae Lăzărescu

Au trecut aproape două luni de la moartea lui Nae Lăzărescu, dar pentru colegul lui de scenă, Vasile Muraru, viaţa merge mai departe. De aceea este nevoit să găsească un alt actor alături de care să continue să joace. Locul lui Nae Lăzărescu ar putea fi luat de Valentina Fătu, o vechie prietenă şi colegă de scenă cu celor doi.

17 feb. 2014, 07:59

Pastila umoristică „Aleluia SRL”, în care Valentina Fătu a jucat alături de Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru a fost bine primită de public. De aceea, Muraru se gândeşte serios ca viitoarea lui parteneră de scenă să fie Valentina, potrivit libertatea.ro. O artistă care stârneşte hotote de răs prin simpla sa apariţie pe scenă.

CITEŞTE ŞI: Povestea vieţii lui Nae Lăzărescu, spusă chiar de el. O existenţă plină tragism şi umor

Vasile Muraru şi Valentina Fătu repetă de zor pentru programul umoristic pe care l-au pregătit. Dar în final, cel care va decide va fi în publicul.

Este altfel fără el pe scenă, dar trebuie să mă remontez, să îmi continui drumul, de dragul publicului. Am mari emoţii pentru spectacol. Cred că Valentina are mari şanse să devină viitoarea mea parteneră de scenă. Acum depinde şi de cum o va primi publicul„, a povestit Vasile Muraru.