Vasilescu: Nu m-aş mira ca Iohannis să mute Ziua Națională a României pentru a-i face pe plac unui extremist

"Klaus Iohannis și László Tőkés disprețuiesc în egală măsură simbolurile naționale. Dacă nu știați, vă anunț eu că din 2000 de când Iohannis este primar a participat o singură dată la festivitățile de 1 decembrie din Sibiu, în 2011. Cum să nu-l susțină László Tőkés pe Iohannis, atunci când primarul Sibiului calcă în picioare simbolurile naționale ale României?" a declarat Olguța Vasilescu.

RomaniaTV.net
07 nov. 2014, 15:21
Vasilescu: Nu m-aş mira ca Iohannis să mute Ziua Națională a României pentru a-i face pe plac unui extremist

„Cunoaștem foarte bine ce crede László Tőkés despre Ziua Națională a României, pentru că nu a ezitat să exprime public ura față de simbolurile noastre, în timp ce purta în piept Ordinul Steaua României pe care l-a primit de la Băsescu: bunăvoința necondiționată și loialitatea nu ne pot face să uitam că 1 decembrie este o zi de doliu pentru Ungaria. Acestea sunt cuvintele pe care le-a spus chiar de 1 decembrie susținătorul lui Iohannis, László Tőkés.

Mă întreb ce primește în schimbul susținerii sale László Tőkés? Nu m-aș mira ca Iohannis să mute Ziua Națională a României pentru a-i face pe plac unui extremist de al cărui sprijin se bucură, pentru că am văzut foarte bine care este măsura respectului lui Klaus Iohannis pentru Ziua Națională a României. În 14 ani, a avut o singură prezență la ceremoniile prilejuite de 1 decembrie!” a mai spus Olguța Vasilescu.