Vaslui: Fostul şef de Poliţiei Rutieră a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele fostului şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Vaslui, Marinică Zărnescu, care, miercuri seară, a lovit cu maşina o femeie pe o trecere de pietoni din municipiu. În urma accidentului, victima a ajuns la spital.

RomaniaTV.net
01 dec. 2011, 15:27
Vaslui: Fostul şef de Poliţiei Rutieră a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Potrivit poliţiştilor, Marinică Zărnescu a acroşat femeia, în vârstă de 55 de ani, cu partea lateral-dreapta a maşinii pe care o conducea, accidentul petrecându-se pe o trecere de pietoni din zona stadionului din Vaslui, potrivit Mediafax.

În urma impactului, femeia a suferit o fractură la mână, fiind transportată la spital.

„Victima a fost preluată cu ambulanţa şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale. În ceea ce-l priveşte pe autorul accidentului, poliţiştii au întocmit pe numele lui un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În consecinţă, i-a fost reţinut permisul de conducere, fiindu-i eliberată o dovadă cu termen de 15 zile cu care poarte circula pe drumurile publice din România”, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Fost şef al Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Vaslui, Marinică Zărnescu s-a pensionat pe caz de boală în anul 2006, la vârsta de 46 de ani. La două săptămâni după ce a ieşit la pensie, Zărnescu a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile, după ce a intrat cu maşina într-un autobuz plin cu călători. Poliţiştii au stabilit atunci că Marinică Zărnescu nu a acordat prioritate de trecere autobuzului în momentul în care a plecat cu maşina de pe loc.

De asemenea, la mijlocul acestui an, fostul şef al Poliţiei Rutiere Vaslui a fost trimis în judecată, alături de alte două persoane, pentru braconaj, după ce ar fi împuşcat ilegal, la începutul lui 2011, un cerb şi un căprior, într-o pădure din judeţul Vaslui.