VASLUI. O mama şi fiica ei au fost lovite de un taximetrist pe trecerea de pietoni

Două femei din municipiul Vaslui, mamă şi fiică, au fost accidentate de un taximetru, vineri, pe o trecere de pietoni din centrul oraşului în timp ce traversau strada regulamentar. Ambele victime, una în stare gravă, a fost transportate la spital.

22 feb. 2013, 15:56
VASLUI. O mama şi fiica ei au fost lovite de un taximetrist pe trecerea de pietoni

Două femei, în vârstă de 64, respectiv 31 de ani, au fost lovite de un taximetrist, în apropierea Centrului Militar Judeţean Vaslui, în timp ce traversau regulamentar strada pe o trecere de pietoni.

„Cele două victime, care acuzau dureri puternice, au fost preluate de taximetrist şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde au fost diagnosticate cu fractură de picior, în cazul femeii de 64 de ani, respectiv policontuzii, în cazul fiicei acesteia. Din cercetările desfăşurate, s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este conducătorul taximetrului, care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii, prin loc semnalizat şi marcat corespunzător”, a declarat, vineri,  purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Potrivit Mediafax, poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului de taximetru, în vârstă de 29 de ani, pentru vătămare corporală din culpă.