Vaslui: Tânără de 17 ani, desfigurată de propriul iubit VIDEO

O adolescentă de 17 ani din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital după ce a primit o bătaie soră cu moartea chiar de la iubitul său.

RomaniaTV.net
03 mai 2012, 13:07
Vaslui: Tânără de 17 ani, desfigurată de propriul iubit VIDEO

Un tânăr de 21 de ani şi-a bătut cu sălbăticie iubita minoră la finalul câtorva zile pe care le-au petrecut împreună. Fata a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită cu pumnii şi picioarele până când a leşinat.

Adolescenta de 17 ani a aflat chiar de la bunica iubitului său că acesta este violent şi că obişnuieşte să-şi maltrateze iubitele, iar atunci a vrut să plece acasă la părinţi. Nu a mai apucat însă.

„Eu mi-am luat hainele şi am vrut să plec. A venit din urma mea şi a început să mă bată. Erau şi părinţii lui acasă, dar le-a fost frică să intervină, să nu-i lovească şi pe ei”, a povestit tânăra.

Alertaţi de ţipetele fetei, vecinii au sunat la 112. Adolescenta a ajuns în stare gravă la spital şi a fost internată la Secţia de Reanimare a Spitalului de Urgenţă Bârlad, unde a primit îngrijiri.

Părinţii fetei sunt în stare de şoc. Vor ca tânărul să fie pedepsit, mai ales că le este teamă de el: „Am făcut reclamaţie. Mi-a băgat fata în spital şi mi-e frică să mai stau şi în casă din cauza lui, că a zis că ne dă foc la casă”, spune tatăl fetei.

Tânărul bătăuş este acum cercetat de poliţişti. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care fata va avea nevoie pentru vindecare, dar şi de rezultatul cercetarilor, poliţiştii vor stabili încadrarea juridica a faptei. Agresorul ar putea fi acuzat de loviri sau alte violenţe şi chiar de tentativă de omor.