Vasluian cotonogit de iubită, după ce, la beţie, şi-a jelit fosta nevastă

Un vasluian din satul Călimănești, comuna Puiești, a ajus la spital bătut măr, după un conflict aprins în familie. Bărbatul le-a povestit medicilor că soția, aprigă de fire, a fost cea care l-a lovit, deși rudele acestuia sunt convinse că omul ar fi fost agresat de fiul vitreg, în vârstă de 17 ani.

06 mai 2019, 08:56
Vasluian cotonogit de iubită, după ce, la beţie, şi-a jelit fosta nevastă

Caz ciudat la Vaslui, un bărbat a fost bătut de nevastă. Echipajele medicale sosite la fața locului l-au găsit pe bărbat bătut și beat criță, încă de la primele ore ale dimineții. Potrivit vremeanoua.ro, alături de el era și femeia acuzată că i-a aplicat o corecție, într-o stare chiar și mai accentuată de intoxicare cu alcool.

Scandalos! Noaptea minţii la Spitalul Judeţean Vaslui! Pacienţi cu probleme medicale grave, confundaţi şi plimbaţi cu ambulanţa 

Deși din relatările lor prea multe nu s-au putut înțelege, în afară de unele dureri la coaste, medicii de la spitalul din Bârlad susțin că vasluianul avea răni serioase – traumatism cranio-cerebral și toracic. 

Conform sursei citate, nevasta bărbatului s-ar fi supărat pentru că acesta tânjește după fosta soție, decedată în urmă cu câțiva ani, mai ales atunci când consumă un pahar în plus.