Vasluian mort, găsit cu faţa roasă de şobolani

Un bătrân în vârstă de 75 de ani, din municipiul Vaslui, care murise în urmă cu câteva zile, a fost găsit în casă cu faţa roasă de şobolani, fără ca soţia sa, care locuia împreună cu acesta, să anunţe Poliţia, transmite corespondentul Mediafax.

RomaniaTV.net
04 ian. 2013, 17:37
Vasluian mort, găsit cu faţa roasă de şobolani

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, cadavrul bărbatului a fost descoperit de către o rudă a acestuia, în timpul unei vizite la locuinţa celor doi bătrâni, situată în suburbia Rediu.

Îngrozit, vasluianul a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a sesizat Poliţia, mai ales că soţia bătrânului nu a anunţat pe nimeni despre moartea acestuia.

„Cadavrul bărbatului se afla în locuinţă, pe un pat improvizat, prezentând urme de muşcături de rozătoare la nas şi la buze. Poliţiştii au constatat că decesul survenise de mai multe zile, fără ca soţia bătrânului, care locuia în aceeaşi cameră, să anunţe pe cineva”, a declarat, vineri, pentru corespondentul Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Cadavrul bărbatului a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui care, în urma necropsiei, va stabili cauza decesului bătrânului de 75 de ani.