Vass lucrează la noul program de guvernare

Programul de guvernare al viitorului Guvern este în fază de redactare de către un grup de experţi din care face parte şi consilierul economic al premierului, Andreea Paul-Vass, care ar putea fi nominalizat pentru portofoliul Economiei, document care se bazează substanţial pe programul Guvernului Boc

RomaniaTV.net
07 feb. 2012, 10:17
Vass lucrează la noul program de guvernare

Programul de guvernare al viitorului Cabinet este în fază de redactare, iar la el lucrează inclusiv Andreea Paul-Vass, aflată în cărţi pentru portofoliul Ministerului Economiei. Documentul se bazează mult pe structura programului de guvernare al fostului Cabinet, preluând proiectele aflate în derulare şi investiţiile anunţate pentru acest an”, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse politice.

Consilierul premierului este şi copreşedinte al Consiliului de Competitivitate, o structură înfiinţată de Guvern la sfârşitul anului trecut cu scopul de a elabora o strategie economică în domeniul competitivităţii.

Liderul grupului minorităţilor naţionale Varujan Pambuccian a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că deputaţii minorităţilor se vor întâlni în jurul orei 13.00 cu premierul desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu, pentru a afla progamul acestuia de guvernare şi, apoi, vor lua o decizie în privinţa susţinerii sale.

Andreea Paul Vass ar putea fi nominalizată pentru portofoliul Economiei, Adrian Rădulescu ar putea prelua Agricultura, iar numele lui Cristian Boureanu este vehiculat pentru Comunicaţii, în noul Cabinet condus de Mihai Răzvan Ungureanu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

Coaliţia intenţionează ca procedurile de învestire a noului Cabinet, incluzând finalizarea programului de guvernare şi votul de învestitură, să fie încheiate cel târziu joi.

Premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu intenţionează să prezinte lista propusă pentru viitorul guvern în cursul serii de marţi, după ce va încheia consultările cu reprezentanţii coaliţiei, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Lista va fi prezentată într-o nouă reuniune a liderilor coaliţiei, pregătită pentru ora 20.00, au arătat sursele citate.