Veşti bune despre Florin Busuioc. Ce spun medicii despre starea prezentatorului de la meteo

Florin Busuioc se reface foarte repede și ar urma să fie externat în scurt timp, potrivit Wowbiz. Starea prezentatorului s-a îmbunătăţit considerabil în ultimele zile, iar medicii de la Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală au decis că nu mai este nevoie să rămână în spital. 

RomaniaTV.net
29 nov. 2018, 07:38
Veşti bune despre Florin Busuioc. Ce spun medicii despre starea prezentatorului de la meteo

Florin Busuioc s-ar putea întoarce curând pe micile ecrane. După externare, Busu va trebui să îşi schimbe regimul de viaţă și să respecte cu strictețe sfaturile medicilor. Aceștia i-au prescris un medicament de coagularea sângelui, care îl obligă pe Busu să renunțe la consumul de alcool și țigări.

Florin Busuioc se reface după ce la începutul lunii noiembrie a suferit un incarct chiar în timp ce se afla pe scenă, la Craiova.

Angajatul Filarmonicii din Craiova care l-a resuscitat pe Busu până la sosirea echipajului SMURD a povestit la România TV clipele dramatice petrecute după piesa de teatru în care a jucat actorul. Tânărul a stat la telefon cu medicii SMURD care l-au învătat cum să facă manevrele de resuscitare.

După resuscitarea de urgență, Florin Busuioc a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a i se monta un stent.

Prezentatorul TV Florin Busuioc are 56 de ani, este căsătorit şi are trei copii.