Veşti bune pentru bugetari! Klaus Iohannis a promulgat legea. Vor primi o majorare de 10% din salariu

Publicat: Joi, 11 Iulie 2019 16:37 // Actualizat: Joi, 11 Iulie 2019 18:00 // Sursa: romaniatv.net

Decizie de ultim moment luată de Klaus Iohannis. Aceștia sunt bugetarii care vor primi bani în plus. Veşti bune pentru angajaţii din şcoli. Vor beneficia de o majorare de salariu de 10 la sută din salariu de bază pentru suprasolicitare neuropsihică.

De majorări se va bucura personalul didactic sau nedidactic de conducere din unităţilor de învăţământ. Proiectul de modificare a legii salarizării, susţinut de toate partidele parlamentare, a fost promulgat de preşedintele Klaus Iohannis.

Veste importantă pentru românii care primesc acest tip de pensie! Ce s-a eliminat! Legea a apărut în Monitorul Oficial 

Potrivit Administrației Prezidențiale, este vorba despre decretul privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice (PL-x 487/26.08.2018).

Astfel, discutăm despre Legea nr. 61/2019 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 41/2018 pentru modificarea și completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Este vizat personalul din învățământul universitar și preuniversitar.

Veste BUNĂ pentru români! Se vor putea depune online cereri pentru CI, paşaport şi carnet de şofer 

Potrivit legii, angajații vor beneficia de un spor de suprasolicitare neuropsihică de 10% la salariul de bază pentru personalul didactic de conducere din învățământul superior (rector, prorector, decan, prodecan și director de departament) și preuniversitar (inspector școlar general, adjunct, director casa corpului didactic, director de unitate de învățământ și director adjunct).

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Administraţia Prezidenţială bani Klaus Iohannis lege solicitare spor
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8387
RON
05 Jun
noapte 14 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H