Vecinii, suspectaţi de complicitate! Bombă în cazul crimei de la Oneşti

Mai mulți polițiști în civil fac verificări și percheziții în apartamentul unde se află familia care i-a anunțat pe soții Moroșan de prezența muncitorilor în apartamentul de dedesubt, unde avea să se petreacă odioasa crimă.

03 mart. 2021, 17:59
Vecinii, suspectaţi de complicitate! Bombă în cazul crimei de la Oneşti

Vecinii, suspectaţi de complicitate. Anchetatorii fac percheziții în apartamentul de la etajul patru al imobilului în care s-a petrecut crimă-dublă de la Onești. Este vorba despre apartamentul în care se află soția criminalului și unde locuiau vecinii care i-au spus lui Florin Moroșan că cei doi muncitori se află în apartamentul pierdut de acesta în instanță, anunţă Antena 3.

Vecinii, suspectaţi de complicitate

Anchetatorii au bănuieli că și acești soți ar fi implicați în sechestrarea celor doi muncitori. Mai precis, există ipoteza că i-ar fi chemat pe soții Moroșan la ei acasă și le-au spus că jos se află echipa de muncitori și să meaga să discute, să vadă ce este acolo, să incerece să recupereze documentele de la judecător și să știe care este starea juridică a apartamentului.

Fratele unuia dintre muncitorii din Oneşti: „Ar fi fost împuşcat din greşeală de un poliţist”. Primele imagini de la funeralii

Cine erau cei doi muncitori ucişi la Oneşti

Silviu Iștoan avea 36 de ani şi lucra de mai bine de cinci ani la combinatul chimic din Borzeşti. Nu era căsătorit şi nu avea copii. A avut o viaţă chinuită, a rămas orfan de mamă de la trei ani, fiind crescut împreună cu fratele său de tată. Dan Patatu, colegul lui, avea 53 de ani şi era tatăl unui băiat în vârstă de 18 ani. Soţia sa este asistentă pe secţia de chirurgie a spitalului din Oneşti. Adică lucrează chiar acolo unde a fost internat ucigaşul soţului său.