Fratele unuia dintre muncitorii din Oneşti: „Ar fi fost împuşcat din greşeală de un poliţist”. Primele imagini de la funeralii

Fratele muncitorului în vârstă de 36 de ani, sechestrat şi ucis în apartamentul din Oneşti, a declarat la România Tv că tânărul ar fi fost împuşcat din greşeală, de un poliţist. Trupurile neînsuflețite ale celor două victime au fost aduse la capela Sfântul Nicolae din localitate.

03 mart. 2021, 15:41
Fratele unuia dintre muncitorii din Oneşti: „Ar fi fost împuşcat din greşeală de un poliţist”. Primele imagini de la funeralii
Fratele unuia dintre muncitorii din Oneşti: "Am auzit că ar fi fost împuşcat din greseală de un poliţist". Primele imagini de la funeralii

Fratele unuia dintre muncitorii din Oneşti a declarat că tânărul în vârstă de 36 de ani ar fi fost împuşcat din greşeală, cu gloanţe neletale, de un poliţist.

Fratele unuia dintre muncitorii din Oneşti: Am auzit că ar fi fost împuşcat cu gloanţe neletale

„Nu am văzut trupul neînsufleţit. nu am vrut. asa am auzit că ar fi fost împuşcat cu gloanţe neletale, din greseală, de un politist. A murit pentru ca a fost înjunghiat.Ultima oară am vorbit cu fratele meu sâmbătă”, a declarat fratele muncitorului în vârstă de 36 de ani la România Tv. 

Sicriele cu trupurile muncitorilor ucişi în apartamentul din Oneşti au fost aduse la capela Sfântul Nicolae din localitate.

Citeşte şi Rezultatele autopsiilor muncitorilor din Oneşti indică o moarte în chinuri. Criminalul, ajutat de soţie să-i lege?

Cine erau cei doi muncitori ucişi la Oneşti

Silviu Iștoan avea 36 de ani şi lucra de mai bine de cinci ani la combinatul chimic din Borzeşti. Nu era căsătorit şi nu avea copii. A avut o viaţă chinuită, a rămas orfan de mamă de la trei ani, fiind crescut împreună cu fratele său de tată.

Dan Patatu, colegul lui, avea 53 de ani şi era tatăl unui băiat în vârstă de 18 ani. Soţia sa este asistentă pe secţia de chirurgie a spitalului din Oneşti. Adică lucrează chiar acolo unde a fost internat ucigaşul soţului său.

Citeşte şi Vecinul care a găzduit-o pe soţia criminalului de la Oneşti, dezvăluiri şocante: „Mă simt vinovat”

Bărbatul în vârstă de 68 de ani i-a lăsat pe cei doi muncitori să-şi ia adio de la familiile acestora. Gheorghe Moroşan i-a lăsat pe cei doi să sune acasă înainte să-i omoare.

Reamintim că doi bărbaţi, care lucrau într-un apartament din Oneşti, au fost luaţi ostatici şi apoi ucişi de un bărbat de 68 ani, fost proprietar al aparlamentului în care aştia făceau reparaţii. La faţa locului au venit forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

După mai multe ore de sechestru, una dintre victime a încercat să îl atace pe cel care i-a sechestrat, moment în care a fost înjunghiată. Ulterior, a fost atacat cu cuţitul şi înjunghiat şi al doilea bărbat sechestrat. Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital.