Vecinul, mai aproape decât rudele: Un copil isteric a fost salvat de la moarte de femeia de vizavi

Copilul făcuse o criză de nervi cu ţipete, urlete şi ... tot tacâmul, până când s-a învineţit, fără să mai poată respira.

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 14:45
Vecinul, mai aproape decât rudele: Un copil isteric a fost salvat de la moarte de femeia de vizavi

Micul Kyle Parker, un băieţel de numai 1 an şi 7 luni, se înfurie rău când ceva nu iese aşa cum vrea el. În afară de manifestările zgomotoase, ca ţipete şi plâns, micuţul îşi ţine respiraţia când este nervos. În asemenea situaţii, mama lui, Donna High, suflă peste faţa lui, iar el îşi revine ca dintr-o transă.

De data aceasta însă, când copilul se juca cu fraţii şi surorile lui, s-a enervat atât de tare, încât mama lui nu l-a mai putut „trezi” suflându-i în faţă.  Donna a crezut să îl pierde şi, disperată, s-a dus la vecina ei ca să îi ceară ajutor.

Până când a venit ambulanţa, vecina Donnei, Barbara Osborne, i-a făcut copilului toate manevrele de resuscitare şi  copilul şi-a revenit.

„Dacă Barbara nu venea, nu ştiu ce m-aş fi făcut. Intrasem în panică şi am crezut că nu mai are nicio şansă. Am crezut că îl pierd. A fost ce mai rea zi din viaţa mea. Nu-i doresc nimănui să treacă prin aşa ceva. Ştiu că medicii au venit repede, dar Barbara a fost cea care l-a salvat”, a spus, recunoscătoare Donna.

Ea vrea să îi avertizeze şi pe alţi părinţi care au asemenea copii la ce pot fi expuşi.