Vedeta a confirmat logodna. Iubitul este cu 16 ani mai în vârstă

Cât de curând ne vom bucura de încă o nuntă şi nu, nu este vorba de o nuntă regală, ci de nunta lui Lady Gaga. Artista în vârstă de 32 de ani a confirmat logodna cu Christian Carino, în timpul unui eveniment.

RomaniaTV.net
18 oct. 2018, 11:45
Vedeta a confirmat logodna. Iubitul este cu 16 ani mai în vârstă

Potrivit Us Weekly, Christian, în vârstă de 48 de ani şi iubita sa, celebra cântăreaţă, cunoscută pentru melodiile „Poker face”, „Alejandro” sau „Bad Romance”, formează un cuplu de un an de zile, iar în această vară, artista a fost cerută în căsătorie la doar un an după ce a rupt logodna cu actorul Taylor Kinney, cu care avea o relaţie de patru ani. Prezentă la cea de-a 25-a ediţie a galei Annual Women In Hollywood Celebration, susţintă de ELLE, Lady Gaga a confirmat zvonurile logodnei în timpul unui discurs, mulţumindu-i „logodnicului” ei, Christian.

Nu ştim dacă nunta va avea loc în viitorul apropiat, artista concentrându-se pe starea ei de sănătate. Cântăreaţa suferă de fibromialgie, o boală incurabilă despre care a vorbit în documentarul Gaga: Five Foot Two. Cererea în căsătorie nu a fost una banală, ci foarte specială pentru Lady Gaga, Christian Carino alegând să meargă la tatăl artistei pentru a-i cere mâna.