Vedetă AFECTATĂ de avertizările meteo! Clipe de GROAZĂ pentru o cântăreaţă

A mărturisit că e de-a dreptul înspăimântată de atenţionările făcute în urmă cu câteva ore de oficialii de la Administraţia Naţională de Meteorologie.

20 sept. 2017, 14:53
Vedetă AFECTATĂ de avertizările meteo! Clipe de GROAZĂ pentru o cântăreaţă

În cadrul unui interviu, Andreea Antonescu a dezvăluit că se teme pentru fiica ei din cauza averizărilor făcute de meteorologi, deşi ştie că e pe mâini bune.

„Sunt şi eu o mămică grijulie şi cu toate lucrurile astea care se spun în momentul de faţă, cu avertizările astea legate de vreme, să ştii că sunt şi o mămică suficient de panicată. În momentul de faţă, nu ai cum să mă înţelegi. Până mâine seară sunt în Bucureşti, pentru că am filmări (…), m-apucă panica pentru că nu pot să fiu alături de Sienna şi de mama mea, care sunt în Galaţi. Dar mâine noapte ca taifunul plec în Galaţi. Mi-e foarte frică, mi-e foarte frică, îmi place să deţin controlul, dar nu din punctul rău de vedere al cuvântului (…). Am 45 de kilograme, Chiar m-am îngrăşat cutrei kilograme”, a spus artista în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.
Cântăreaţa a spus că nu e în acelaşi oraş cu fiica sa, iar asta o face să-i fie frică. Sienna se află în grija mamei artistei.