Vedeta al cărei corp nu s-a schimbat în ultimii 30 de ani. Arată ca o puştoaică la 50 de ani

Heather Locklear face parte din categoria actriţelor de 50 de ani care, pur si simplu, nu refuză să îmbătrănească. Dacă la alte vedete de vârsta ei se cunosc intervenţiile estetice pe care şi le-au facut asupra corpului lor, Heather a fost ceva mai discretă la capitolul acesta.

RomaniaTV.net
26 iul. 2012, 20:57

Totusi, evenimentele din ultimii doi ani şi-ar putea pune, în curând, amprenta asupra felului în care arată, potrivit perfecte.ro. Actriţa a fost arestată de două ori pentru că a fost suprinsă conducând sub influenţa unor medicamente puternice, iar in urmă cu două saptamani a ajuns la spital. Serviciile medicale de urgenţă au fost contactate prin telefon de o persoană din resedinţa actriţei, aflată în apropiere de Los Angeles. Se pare că Heather Locklear a „amestecat alcoolul cu medicamentele prescrise”.

Heather Locklear a suferit în trecut de depresie şi s-a internat în 2008 într-o clinică specializată în tratarea dependenţei de alcool. În acelasi an a fost acuzată de conducere sub influenţa alcoolului şi mai târziu a încercat să se sinucidă.

Heather Locklear, în vârstă de 50 de ani, a fost căsătorită cu rockerul Tommy Lee între anii 1986 si 1993 şi cu chitaristul Richie Sambora între anii 1994 şi 2006.

În 2007, a început o relaţie cu Jack Wagner, colegul ei din distribuţia serialului „Melrose Place”, cu care s-a logodit în august 2011, dar cei doi s-au despărţit în noiembrie 2011.