Vedeta care nu a dorit să aibă o relație cu Adrian Mutu: ”Mi-a plăcut că l-am refuzat. Acum regret însă!”

Deși este cunoscut pentru modul de a fermeca femeile, Adrian Mutu a avut parte și de refuzuri în viața lui.

30 oct. 2021, 17:12
Vedeta care nu a dorit să aibă o relație cu Adrian Mutu: ”Mi-a plăcut că l-am refuzat. Acum regret însă!”

Vedeta care nu a dorit să aibă o relație cu Adrian Mutu. Una dintre vedetele care l-a refuzat pe fostul star al Juventus este Julia Chelaru. Fosta membră a trupelor Exotic și Sexxy, a dezvăluit că a fost curtată de Adrian Mutu.

Vedeta care nu a dorit să aibă o relație cu Adrian Mutu: ”Mi-a plăcut că l-am refuzat. Acum regret însă!”

Artista a dezvăluit că Adrian Mutu i-a făcut avansuri în trecut, dar aceasta l-a refuzat.

„Acum îmi pare rău că nu m-am întâlnit cu el. E un om extraordinar. Voia și el să mă cunoască. Apoi a luat avânt cariera lui.

Eram roșcată atunci, eram foarte atractivă pentru mulți bărbați, să zic așa, din showbiz. Mie mi-a plăcut, totuși, că l-am refuzat. L-am refuzat eu pe Adrian Mutu, îți dai seama!?”, a spus Julia.

În prezent, Adrian Mutu e căsătorit cu Sandra, din 2015, și au împreună un fiu, Tiago, de 4 ani. El mai are două fiice, din căsătoria cu modelul Consuelo, și un fiu, Mario (19 ani), cu Alexandra Dinu.

De altfel, Adrian Mutu trece printr-o perioadă dificilă. Acesta a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a echipei FC U Craiova, în urma rezultatelor slabe înregistrate în acest sezon din Liga 1. Rezilierea contractului se va face de comun acord. Adrian Mititelu Jr. nu a mai așteptat finalul turului pentru a putea să-l demită gratis pe „Briliant”, astfel că acesta va primi o sumă compensatorie. În cazul în care la finalul turului echipa se clasa sub locul 8, Adrian Mutu putea fi demis fără a primi vreo despăgubire.

Contractul dintre cele două părți prevedea ca, în cazul unei demiteri, lui Adrian Mutu să i se plătească  toți banii până la finalul contractului. Totuși, părțile au ajuns la un acord, iar antrenorul va primi o sumă mult mai mică. În vârstă de 42 de ani, Adrian Mutu a preluat echipa olteană vara trecută. Anterior, el a mai pregătit pe FC Voluntari, echipa  de tineret a clubului Al Wahda şi naţionala de tineret a României.

Citește și: Adrian Mutu și-a făcut o intervenţie estetică de 20.000 de euro. Ce modificare şi-a făcut „Briliantul” la 42 de ani!