Adrian Mutu, surprins în timp ce se săruta cu un bărbat! Cine este acesta şi prima reacţie a „Briliantului”

Imaginea cu Adrian Mutu în timp ce se săruta cu un prieten apropiat, Răzvan Dumitrescu, a făcut furori pe internet, dar a fost ștearsă.

06 oct. 2021, 10:09
Adrian Mutu, surprins în timp ce se săruta cu un bărbat! Cine este acesta şi prima reacţie a „Briliantului”

Adrian Mutu, surprins în timp ce se săruta cu un bărbat! Imaginea cu Adrian Mutu în timp ce se săruta cu un prieten apropiat, Răzvan Dumitrescu, a făcut furori pe internet, dar a fost ștearsă.

Adrian Mutu, surprins în timp ce se săruta cu un bărbat! Prima reacţie a „Briliantului”

Imaginea în care apare Adrian Mutu sărutându-se cu un prieten foarte apropiat a dispărut de pe internet, iar „Briliantul” a distribuit în secțiunea de Instastory un videoclip al unui medic dentist în care apare chiar fostul fotbalist vorbind despre importanța unei danturi sănătoase! Adrian Mutu a trecut de mai multe ori pragul cabinetului pentru a avea o dantură frumoasă și sănătoasă.

Mario Mutu, fiul fostului atacant Adrian Mutu, îi calcă pe urme tatălui: tatuaje, alcool şi ţigări la doar 19 ani

Adrian Mutu a fost surprins într-o ipostază bizară cu prietenul său apropiat, Răzvan Dumitrescu, un cunoscut om de afaceri, fost fotbalist la Dinamo. Acesta din urmă este și fostul iubit al Iulianei Luciu, cei doi formând un cuplu timp de șase ani. Totodată, este cunoscut în domeniul bijuteriilor, deținând mai multe magazine. La scurt timp, imaginea salvată de Fanatik nu a mai apărut pe rețelele de socializare.

Adrian Mutu a fost demis de la FC U Craiova 1948 după ce a cedat cu 2-0 (0-0) disputa cu rivala CS Universitatea Craiova condusă de finul său, Laurențiu Reghecampf.