Vedeta de la Insula Iubirii a fost găsită spânzurată în casă. Avea 40 de ani, procurorii au stabilit cauza sinuciderii

Prezentatoarea britanică de televiziune Caroline Flack s-a sinucis după ce a aflat că va fi cercetată penal fiindcă și-ar fi agresat iubitul. Vedeta a decis să-și pună capăt zilelor la doar 40 de ani.

07 aug. 2020, 05:36

Un procuror britanic a decretat joi că prezentatoarea de la Insula Iubirii, Caroline Flack, s-a sinucis din cauza presiunii mediatice a procesului în care era implicată deoarece se temea că acesta va însema finalul carierei. 

Flack, fosta gazdă a „Insula Iubirii”, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Londra, în februarie, cu câteva săptămâni înainte de a fi judecată pentru că şi-ar fi agresat iubitul.

ŞOC în showbiz. Vedeta de la Insula iubirii a murit spânzurată în propria locuinţă. Decesul a fost anunţat la 14.36

Mary Hassell, procuror la Londra, a declarat după luni de anchetă,că prezentatoarea de 40 de ani și-a luat propria viață „din cauza unei exacerbări a sănătății și a suferinței fluctuante”. „Știa că se va confrunta cu mass-media, presă, publicitate – totul se va năpusti asupra ei”, a spus legistul.

Mary Hassell a declarat joi că modul în care acest caz a fost redat în presa națională a fost foarte dificil pentru prezentatoarea tv și că s-a temut că avea să-și piardă cariera. 

„Chiar dacă starea ei mentală generală a avut un impact major asupra morții ei, cred că motivul pentru care și-a luat viața a fost că acum știa că e urmărită penal și că ar fi nevoită să dea mereu explicații în mass-media. Totul s-ar fi întors dintr-o dată împotriva ei”, a mai spus Hassell.

Sinuciderea la vârsta de 40 de ani a fostei prezentatoare a popularei emisiuni de tip reality-show „Love Island” a reaprins o dezbatere în Marea Britanie referitoare la maniera în care tabloidele publică ştiri despre vieţile celebrităţilor, precum şi despre internauţii care lansează comentarii maliţioase pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Şoc în showbiz. Prezentatoarea de la Insula Iubirii şi X Factor a murit la 40 de ani