Vedetă de pe Instagram, îmbrăcată în poliţistă! A oprit o mașină în trafic şi s-a ales cu dosar penal VIDEO

Noemi Demeter, o tânără din Bucureşti, s-a îmbrăcat în uniformă de poliţistă pentru a filma un videoclip, iar acum este cercetată penal de poliţiştii din Voluntari.

26 nov. 2021, 16:48
Vedetă de pe Instagram, îmbrăcată în poliţistă! A oprit o mașină în trafic şi s-a ales cu dosar penal VIDEO
O vedetă de Instagram s-a îmbrăcat în poliţistă și a oprit o mașină în trafic

Vedetă de pe Instagram, îmbrăcată în poliţistă! Tânăra este vedetă pe Instagram, unde are 240.000 de urmăritori. S-a îmbrăcat în poliţistă şi a oprit în trafic un şofer, iar apoi a postat filmuleţul pe Instagram!

Vedetă de pe Instagram, îmbrăcată în poliţistă! A oprit o mașină în trafic şi s-a ales cu dosar penal

Noemi Demeter s-a ales cu dosar penal, după ce imaginile au ajuns şi la poliţiştii din Voluntari. „În urma unor imagini apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, din care rezultă că o persoană de sex feminin ar fi desfășurat activități asemănătoare celor specifice poliției rutiere, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele: la data de 25 noiembrie a.c., polițiștii orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale, constând în aceea că, o persoană de sex feminin, îmbrăcată cu anumite articole din uniforma de poliție rutieră, ar fi desfășurat activități specifice acestei structuri, pe o stradă din orașul Voluntari”, se arată într-un comunicat oficial al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Poliția rutieră din Covasna, hărțuire verbală la adresa unei trecătoare: „Treci pe partea ailaltă! Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine” VIDEO

Polițiștii au identificat-o pe tânăra de 25 de ani: „În prezent, polițiștii din Voluntari continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmeaza fie luate măsurile legale care se impun”.