Vedetă din România, accident grav în SUA, daună totală! Prima reacţie după ce a fost aproape de moarte

Anamaria Ferentz a postat pe rețelele de socializare o declarație emoționantă pentru fani, după accidentul grav în care a fost implicată.

09 dec. 2019, 11:11

Anamaria Ferentz a primit foarte multe mesaje şi gânduri bune pe rețelele de socializare. Vedeta a ţinut să mulţumească public tuturor pentru cuvintele frumoase şi a mărturisit că se simte foarte bine și că acum apreciază mult mai mult fiecare clipă petrecută în viaţă.

„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă, gânduri și vorbe bune, telefoane și mesaje. Sunt bine și recunoscatoare. Simt că m-am nascut a 2-a oara și știu că trebuie să fim conștienți în fiecare moment ca viața e un dar”, a scris Anamaria Ferentz pe Instagram. 

Anamaria Ferentz a fost implicată într-un accident rutier în urmă cu câteva zile și s-a speriat teribil. Pe contul personal de socializare, artista a povestit, cu lux de amănunte, prin ce a trecut, mulțumindu-i lui Dumnezeu că a scăpat cu viață, mai ales că mașina a fost distrusă în totalitate.

„O zi frumoasă să fii în viață! Un accident de mașină m-a speriat teribil și m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracțiune de secundă. Sunt încă în stare de șoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Mașina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus știe că încă am treabă aici și că iubesc viața foarte mult. Mulțumesc! Sunt foarte recunoscătoare! Dacă Sfântul Nicolae a fost protectorul sau alți îngeri. Nu știu. Știu doar că sunt foarte recunoscătoare și binecuvântată. Aceeași lecție în fiecare zi: Fii fericit și conștient de ceea ce ai. Mâine nu mai poți avea nimic sau doar o amintire!”, a scris Anamaria Ferentz pe Instagram.