Vedetă din România, bolnavă de cancer: „A fost cumplit…”

O artistă din România a dezvăluit că a suferit de cancer, însă l-a tratat printr-un remediu minune.

05 iun. 2015, 12:17
Vedetă din România, bolnavă de cancer: „A fost cumplit…”

Invitată în emisiunea „Necenzurat”, de la Antena Stars, artista Laura Bondai a povestit despre lupta pe care a dus-o cu cancerul. Cinci ani de zile, femeia a fost vegetariată doar pentru a scăpa de cancerul la sân.„Mâncam pateu vegetal, ciorbe de legume, fără sare,fără carne, ţelină, cartofi, suc cu morcovi. Lăsam ciorba la macerat. Suc de grepfuit. Până şi cafea  o consumam fără zahăr. Fără pâine. Mâncam soia”, a spus aceasta, potrivit spynews.ro.

„Când mi-au spus că sunt bine, am început să mănânc carne, doar că , pentru faptul că am fost vegetariană, trebuie să iau un medicament toată viaţa.

A fost foarte cumplit, dar am fost foarte speriată. Cu ajutorul lui Dumnezeu, familia mea m-a susţinut, ei îmi ascundeau, dar eu ştiam că trebuie să lupt şi sunt o femeie puternică. Îna cea perioadă nu am mai cântat, dar , încet, încet, cu ajutorul lui Dumnezeu am început să-mi fac textele, să scriu. 

Analizele mele sunt perfecte, nu am ajuns la bisturiu, operaţie. Erau momente în care îi spuneam medicului să mă opereze, dar îmi zicea că nu e cazul. Am încercat pe calea naturistă, însă după un regim foarte sever”, a spus Laura Bondai, la Antena Stars.