Vedeta din România care a primit o veste cumplită! Suspiciunea că ar putea avea cancer l-a cutremurat: „Eu am înnebunit pe loc, atunci când am văzut că e posibil”

Florin Marin a trecut prin momente de disperare, după ce un medic l-a informat că ar putea fi bolnav de cancer. Acesta a fost extrem de debusolat, iată care este starea sa actuală.

18 apr. 2024, 12:31
Vedeta din România care a primit o veste cumplită! Suspiciunea că ar putea avea cancer l-a cutremurat: „Eu am înnebunit pe loc, atunci când am văzut că e posibil”
Vedeta din România care a primit o veste cumplită! Suspiciunea că ar putea avea cancer l-a cutremurat: „Eu am înnebunit pe loc, atunci când am văzut că e posibil”

Celebritatea lui Florin Marin a ajuns dincolo de granițele naționale, fiind recunoscut și în Marea Britanie pentru legătura sa cu Philip Clements, un preot care a trecut în neființă la vârsta de 80 de ani. Deși se bucură de o pensie substanțială și de bunăstarea financiară a noului partener, tânărul în vârstă de 31 de ani a fost confruntat cu o situație neobișnuită când un medic l-a suspectat de cancer.

Citește și: Pepe se pregătește de nunta cu Yasmine Ody. Când are loc petrecerea cu 300 de invitați și cine va cânta

Florin Marin a devenit cunoscut pentru relația sa cu Philip Clements. După decesul preotului britanic, tânărul, acum în vârstă de 31 de ani, a traversat perioade depresive și a ajuns chiar în pragul sinuciderii.

Cu timpul, terapia și consilierea psihologică au început să își facă efectul, iar Florin Marin și-a reconstruit viața alături de un alt om de afaceri cu resurse financiare considerabile, acesta fiind în vârstă de peste 50 de ani. Astfel, veniturile și pensia de 10.000 de lei îi permit să trăiască în lux.

Cu toate acestea, a descoperit că banii nu pot cumpăra totul. A realizat asta în mod clar după ce analizele de rutină și sfatul unui medic specialist l-au îngrijorat profund.

„Mi-a dat medicul de familie să fac niște analize și au apărut două modificări în sânge. Mi s-a recomandat să merg la un urolog, să fac câteva investigații și la un gastroenterolog și să începem procedurile. Asta am și făcut și medicul de acolo mi-a zis, ‘Te suspectez de cancer la prostată”. Eu am și înnebunit, pe loc atunci când am văzut că e posibil ca un medic să te suspecteze de ceva atunci când nu avem toate analizele ca să aflăm exact dacă este sau nu”, a povestit Florin Marin în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Florin Marin a fost extrem de deranjat de sugestia medicului conform căreia orientarea sa sexuală ar putea fi una dintre cauzele cancerului la prostată. Furios, nu numai că s-a simțit iritat, dar a hotărât să efectueze mai multe investigații în altă parte.

„După care m-a deranjat puțin medicul respectiv pentru că a spus că se face la orice vârstă, cancerul de prostată, și că la 31 ai mei și din cauza homosexualității, care era o aberație”, a mai spus Florin Marin.

Al doilea medic consultat de Florin Marin a exclus ipoteza unui cancer, dar l-a îndrumat să solicite totuși opinia unui alt urolog. Astfel, Florin Marin s-a adresat unui profesor universitar în domeniu, care a confirmat diagnosticul și l-a eliberat astfel de gândurile care îl chinuiau.

„Am fost să fac o ecografie și într-adevăr se vedea ceva, niște chestii ciudate. Medicul mi-a spus să merg la un alt urolog. După care, m-am decis și am spus că este neapărat să merg la un profesor universitar. Pentru că, în opinia mea, are mai multă experiență. (…) Eram puțin în dubii, eram acolo și așteptam și până la urmă am zis, „Haideți, că de o săptămână, de când am făcut atâtea probe, nu știu ce ce se întâmplă. Am cancer?”. Și el zice, „Ce cancer? Nu există așa ceva. Uite cum stă treaba, ce ai tu aici se numește calcificare, care nu se scoate. Nu ai cancer. Du-te acasă, liniștește-te. Nu ai nimic””, a mărturisit Florin Marin.

După ce a auzit ceea ce spera, Florin Marin a respirat ușurat.

„Într-un final m-am liniștit, pentru că ceea ce acel medic a spus prima dată a fost o prostie și am ajuns la o singură opinie, nu toată lumea e făcută să fie medic, chiar dacă termină o universitate de șapte ani de zile nu pot și profesa. Mi s-a părut foarte urât și foarte răspicat, ‘te suspectez de cancer’. E ca și cum mă suspecta de o arsură pe picior și o să se vindece cu o cremă. Mi s-a părut o aberație.După care am început să fac investigațiile de colon. Mi-a fost găsit un polip intern, pe care mi l-a cauterizat și mi-a prelevat niște biopsii. Nu am absolut nimic, doar că trebuie să repet la fiecare doi ani colonoscopia”, a declarat tânărul.

Pe de altă parte, Florin Marin a tras un semnal de alarmă pentru medici și a transmis că ar trebuie să fie atenți atunci când discută cu un pacient.

„O săptămână grea. Dar într-un final s-a dovedit că sunt sănătos, că nu am nimic. M-am relaxat. M-am detensionat, pentru că, știm foarte bine, boala secolului. Sfatul meu pentru medici este să aibă grijă ce și cum îți spun.Nu știm reacția oamenilor. Eu am plâns foarte mult. Am mers la psihologul meu. Dar sunt oameni care pot recurge la sinucidere din cauza unui medic”, a concluzionat Florin Marin.

Citește și: Dorian Popa a dat cărțile pe față! Artistul a fost întrebat dacă a înșelat-o pe fosta iubită, Babs. ”Am greșit”