Dorian Popa a dat cărțile pe față! Artistul a fost întrebat dacă a înșelat-o pe fosta iubită, Babs. ”Am greșit”

Dorian Popa a vorbit, recent, despre momentele tumultuoase din viața sa, ce o includ și pe fosta iubită, Babs. Claudia, pe numele său real, a decis să o ia pe alt drum față de cel al vlogger-ului cunoscut. Totuși, a înșelat-o Dorian Popa pe Babs? Iată ce a declarat acesta, în cadrul podcast-ului ”Eu sunt Anamaria Prodan”.

18 apr. 2024, 11:33

Dorian Popa a înșelat-o pe Claudia Iosif? Vlogger-ul a vorbit despre infidelitatea din fosta relație pe care a avut-o cu Babs. Vedeta a făcut dezvăluiri neașteptate!

Te-ar putea interesa și Dorian Popa, acuzat că nu se mai îngrijește: „Urmăritorii mei îmi spun: Mai taie, mă, și tu copitele alea”

Pentru cei ce nu știu, Dorian Popa și Claudia Iosif, Babs, au fost împreunmă timp de 11 ani, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Pentru că cei doi au fost discreți cu alegerea aceasta, fanii celor doi nu au auzit care ar fi motivele separării, însă Dorian Popa a făcut lumină în acest caz.

”Nu am cercetat să văd dacă a greșit și ea”

Artistul a fost întrebat de Anamaria Prodan dacă a înșelat, însă răspunsul nu a fost ”da” sau ”nu”, în schimb, vlogger-ul a recunoscut că a greșit.

Popa a precizat faptul că el crede că și fosta iubită a greșit față de el, chiar dacă nu a investigat acest lucru, însă știe clar că amândouă părțile sunt de vină atunci când intervine o ruptură.

„Am greșit. Am greșit. Cred că e de ajuns să spun asta, din varii puncte de vedere. Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar cu siguranță poate că au existat greșeli și din partea cealaltă, eu sunt de părere că o relație se strică din ambele părți.

Te-ar putea interesa și Dorian Popa și-a făcut un alt cadou de 300.000 de euro. „A venit băiețelul nou. Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos și de mare”

Vreau să cred că, deși, atunci când o relație se termină este ca o furtună, noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație decentă”, a spus Dorian Popa, în cadrul podcast-ului impresarei.