Vedetă din România, momente CUMPLITE din cauza cancerului: „Mi-e teamă de moarte”

Marian Dârţă, hair stylist-ul vedetelor este măcinat de boală: "Mi-e teamă de moarte! Vreau să-mi văd nepoatele mari!".

RomaniaTV.net
15 iul. 2014, 14:33
Vedetă din România, momente CUMPLITE din cauza cancerului: „Mi-e teamă de moarte”

Marian Dârţă trece prin clipe crunte. Hair stylist-ul vedetelor are cancer la cap, iar boala îl macină din ce în ce mai mult. Bărbatul se pregăteşte pentru o nouă intervenţie.

Macinat de cancer, o VEDETĂ de la noi nu renunţă la vicii. „N-am uitat de femei, mai merg la prostituate”

„Încerc să mă împrietenesc cu boala. Trăiesc fiecare zi ca şi cum ar fi ultima. Nicio persoană publică nu-mi mai e alături. Nu vreau să fiu răutăcios. Mă doare foarte mult sufletul şi sufăr când le văd la televizor mai ajunse care nu mă mai bagă în seamă. În schimb, mă bucur enorm când primesc mesaje de la oamenii simpli.

Fac nişte citostatice foarte puternice. La două zile mă simt foarte rău: am stări de greaţă, scaune foarte dese. Prima dată  m-a operat pe viu. Nu mi-a făcut anestezie din cauza vaselor de sânge din cap. Se temeau să nu mă trezesc. La a doua operaţie mai frică mi-a fost de anestezie. Mi-e frică de moarte. Aş vrea să văd ce se întâmplă peste 5, 10 ani. Am un sentiment amestecat: de groază, depresie. Mă simt foarte ciudat. Vreau să-mi văd nepoatele mari, să le văd mirese”, a declarat Mihai Dârţă la „Star magazin”.

Marian Dârţă a trecut prin două operaţii la cap şi, mai bine de doi ani, a suportat tratamente de recuperare groaznice. 

De când a descoperit că este bolnav, viaţa hair stylistului s-a schimbat complet. Dârţă a lăsat tot ce avea în urmă, a vândut vila în care locuia, dar şi salonul de înfrumuseţare şi s-a mutat cu chirie într-o garsonieră din capitală. Doar aşa, a putut suporta costurile exagerate ale tratamentului.