Vedetă Kanal D, concediată de la „Bravo, ai stil”, din cauza aroganţelor: „A tot ameninţat că ea pleacă”

Veste neplăcută pentru fanii emisiunii Bravo, ai stil!, una dintre concurentele actualului sezon a fost concediată din cauza aroganţelor. Calina Roman, căci despre ea este vorba, ar fi creat controverse încă de la intrarea în competiţie.

RomaniaTV.net
25 iul. 2020, 15:23

Calina era foarte plină de ea. După fiecare ceartă își chema mama la platou. Catinca venea, dar în afară să stea pe o canapea nu făcea nimic altceva. A tot amenințat că ea pleacă din competiție.

Asta până când staff-ul n-a mai suportat fițele și au lăsat-o să plece. Păcat de ea că era una dintre candidatele la marele premiu, dar se pare că nu știe să piardă cu demnitate”, susțin sursele CanCan.

Citeşte şi BĂTAIE cu scaune la un restaurant în noaptea de Revelion. Mascaţii au intervenit de urgenţă VIDEO

Catinca şi Calina, relaţie foarte apropiată

Catinca a fost și mamă și tată pentru fiica ei, după ce s-a despărțit de Petre Dumitrescu, un coregraf și un dansator cunoscut. Cine nu le cunoaşte, ar băga mâna în foc că sunt surori. Catinca şi Calina Roman, mamă şi fiică, sunt pasionate de modă, iar asta se vede la fiecare apariţie publică a lor.

Nepoata lui Petre Roman a mărturisit că are o relație specială cu mama ei. Cele două se sfătuiesc în legătură cu absolut orice și se susțin necondiționat.

Când am orice fel de problemă cu mama vorbesc. Cred că problemele mi le creez eu singură…. problema cu Instagramul, cu băieţii, sunt situaţii şi situaţii… Am studiat muzica opt ani de zile. Mama este un exemplu, este un om foarte bun, prea bun. E mama şi îmi place totul la ea.”,  povestea Calina Roman acum ceva timp.