Vedetă miloasă: Pamela Anderson a strâns 75.000 de dolari pentru sinistraţii din Haiti

Pamela Anderson (46 de ani), celebru fotomodel şi actriţă, a luat parte duminică la maratonul de la New York în scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea locuitorilor din Haiti, relatează pe site-ul său web canalul de televiziune CTV din Canada.

RomaniaTV.net
04 nov. 2013, 07:31

Starul de la Hollywood, de origine canadiană, a alergat cursa istovitoare de 26 de mile (42.195 kilometri) împreună cu fratele său, Gerry.

Astfel, vedeta serialului „Baywatch” a reuşit să colecteze aproximativ 75.864 de dolari, fonduri pe care le va direcţiona în contul organizaţiei de caritate creată de actorul Sean Penn şi destinată să vină în ajutor locuitorilor din Haiti, care au avut de suferit în urma cutremurului de pământ din 2010.

Este posibil ca actriţa să fi colectat o sumă mai mare dacă îşi asculta prietenii şi ar fi alergat la maraton în celebrul costum de baie roşu, care a consacrat-o în „Baywatch”, comentează canalul de televiziune citat.

Citeşte şi INVENŢIA INCREDIBILĂ a unui român a atras atenţia lumii întregi. A găsit SOLUŢIA IDEALĂ pentru sinistraţi

„Pe moment, chiar mi-a plăcut ideea, dar problema este că m-am gândit de două ori la aceasta”, a spus actriţa, care a ales în cele din urmă să poarte la maraton pantaloni negri sport şi un T-shirt, iar pe cap o şapcă de baseball.