Vedeta Pro TV a făcut anunţul: „Sunt puțin însărcinată. Am gemeni”

Ramona Păuleanu este însărcinată și a făcut marele anunț vineri, 12 februarie, în cadrul Știrilor PRO TV. 

12 feb. 2021, 22:34
Vedeta Pro TV a făcut anunţul: „Sunt puțin însărcinată. Am gemeni”

Vedeta Pro TV, prezentatoare a rubricii meteo și corespondenta Știrilor PRO TV, a ținut să facă marele anunț chiar în direct: „Vreau să vă dau vestea cea mare. Sunt însărcinată și mă simt foarte bine. Nu vă spun încă ce este, vă spun așa pe episoade”.

Ulterior, vedeta Pro TV  a publicat și o poză pe Instagram unde își evidențiază burtica de gravidă. Mai mult, tot pe Instagram, Ramona Păuleanu a anunțat că nu așteaptă un bebeluș, ci doi, fiind însărcinată cu gemeni.

“Burta oricum nu se mai poate ascunde, vă anunț și eu ca sunt „puțin” însarcinată și foarte mult emoționată. Ps: burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasă vederii, dar o s-o arăt și-n toată splendoarea ei. Și pentru ca atunci când mă apuc de-o treaba nu-mi place sa ma încurc, mai am și gemeni. Să dea Dumnezeu să fie bine, că multe griji îmi fac, și așa să vă fie tuturor”, a scris Ramona Păuleanu.

Într-o declarație în exclusivitate pentru protv.ro, Ramona Păuleanu a recunoscut că sarcina nu a decurs foarte bine la început: „Trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața mea și, totodată, plină de tot felul de griji. Nu știu nici să descriu caruselul ăsta emoțional în care am intrat de 5 luni. A fost o sarcină mult dorită, așteptată de peste 5 ani, probabil de aici și grijile. Mi-au dat și ăia mici tot felul de emoții, slavă Domnului că ce e mai greu a trecut și s-au liniștit. Nu mi-a fost bine de la început, dar acum ma simt perfect. Aștept să fiu din ce în ce mai grasă și frumoasă.”

Ramona Păuleanu este născută pe 30 martie 1985 la Băicoi, județul Prahova. A terminat Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploiești, specialitatea: finanțe contabilitate, apoi Facultatea de Jurnalism. Până să fia angajată la PRO TV cu normă întreagă, a învățat meserie și a făcut practică la PRO TV, Antena 1 și B1 TV. În prezent, se împarte perfect între rubrica Meteo, de la PRO TV, și munca de teren, fiind și corespondent al redacției de știri.

Andi Moisescu, înlocuit în juriul de la „Românii au talent”. Cine este noul jurat


loading...