Andi Moisescu, înlocuit în juriul de la „Românii au talent”. Cine este noul jurat

Andi Moisescu a fost înlocuit din juriul emisiunii "Românii au talent". Decizia a fost una temporară, din cauza unei probleme de sănătate cu care acesta s-a confruntat în timpul preselecțiilor.

11 feb. 2021, 15:48
Andi Moisescu, înlocuit în juriul de la „Românii au talent”. Cine este noul jurat

Andi Moisescu a fost înlocuit de la pupitrul juraților „Românii au talent” cu Smiley. În urmă cu câteva luni, în timpul preselecțiilor, Andi Moisescu a aflat că fost infectat cu Covid-19, motiv pentru care a stat izolat la domiciliu, lipsind, astfel, din juriul emisiunii de la Pro TV. Pentru scurt timp, organizatorii show-ului s-au moblizat și l-au pus în rolul de jurat pe Smiley, care deja este familiarizat cu acest post,  de la „Vocea României”.

Andi Moisescu, înlocuit în juriul de la „Românii au talent”

Imaginile cu „rocada” celor doi vor fi difuzate vineri seară la Pro TV. „Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în fața concurenților”, a declarat Smiley, atunci când a fost pus în noua ipostază. Florin Călinescu, discurs uluitor ţinut la „Românii au talent”. Momentul care l-a impresionat VIDEO

„Talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional… iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”, a mai declarat Smiley.

Andra şi Mihaela Rădulescu, despre sezonul 11 al emisiunii „Romanii au talent”. Dialog savuros în direct la tv VIDEO