Vedete autohtone care s-au mutilat de la operaţii estetice FOTO

Multe vedete autohtone au apelat la tot felul de intervenţii chirurgicale, care mai de care mai ciudate, pentru a atinge frumuseţea perfectă. Numai că nu de fiecare dată rezultatul a fost cel pe care l-au aşteptat.

26 mart. 2014, 12:07

Daniela Gyorfi, una dintre primele vedete de la noi care a recunoscut că a apelat la intervenţii estetice şi-a făcut operaţie de mărire a sânilor. Apoi şi-a mărit buzele, iar anul trecut a suferit o intervenţie chirugicală la nas.

Pentru Brigitte Sfăt intervenţiile estetice au făcut mai mult rău decât bine. Chiar ea recunoaşte că s-a supus la tot felul de proceduri de al căror rezultat nu a fost chiar mulţumită. Acum, ca să îndrepte greşelile trecututului, Brigitte a apelat la o intervenţie chirurgicală de refacere a feţei.

Mutilată din cabinetul estetic a ieşit şi Laurette. Fotomodelul a vrut să scape de vergeturile dobândite în timpul sarcinii, dar în loc de o piele fină s-a ales cu arsuri.

Vica Blochina a trăit şi ea o adevărată dramă în urma unei operaţii estetice. Fosta amanată a lui Piţurcă susţine că a fost mutilată de un medic estetician care i-a greşit operaţia de mărire a sânilor.