Vedete care au pătimit din cauza silicoanelor

Mai multe vedete au avut probleme grave din cauza intervențiilor chirurgicale pentru înfrumusețare. Nicoleta Luciu și Alina Pușcas sunt doar două din VIP-urile care au vrut sâni mai mari, apoi au regretat că au făcut operația și au făcut totul ca să revină la formele de dinainte. 

RomaniaTV.net
04 iul. 2019, 07:32
Vedete care au pătimit din cauza silicoanelor

Vedetele sunt primele care au sărit să-și facă operații estetice, dar multe au suferit teribil din cauza lor. Nicoleta Luciu, renumită pentru sânii ei, a avut dureri cumplite de spate din cauza implanturilor de un kilogram, dar şi tulburări de vedere. Mai mult de atât, Nicoleta a fost și suspectă de cancer. Aceasta și-a luat inima în dinți și a ales să își miscsoreze sânii și să îndepărteze țesutul necrozat la o clinică din Turcia.

Actriţa Alina Puşcaş a trăit un adevărat coșmar încă de la prima operație de mărire a sânilor. Vedeta a povestit, recent, despre necazurile care au adus-o în pragul disperării. Ea le avertizează pe cele care doresc îmbunătăţiri estetice să fie atente când îşi aleg medicul, căci unii le pot pune viaţa în joc.

Un caz foarte grav a fost şi cel al actriţei Eugenia Şerban care şi-a pus implant la 29 de ani. Nemulţumită de rezultat după ce a luat în greutate, a decis să îşi scoată silicoanele, însă operația a fost un eșec, iar sânii vedetei au început să se necrozeze. Actrița a avut de îndurat ulterior o intervenție de urgență complicată pentru scoaterea țesutului afectat.