Vedete care s-au despărţit din cauza violenţei

Cazul recent al lui Amber Heard, care, chipurile, ar fi fost agresată de Johnny Depp, ne-a făcut să ne întrebăm dacă nu cumva ar mai fi și alte povești de iubire de-ale celebrităților care s-au încheiat din cauza violenței.

03 iun. 2016, 13:11

Ei bine, au fost într-adevăr și alte astfel de povești, susținute sau nu de cei implicați, care au ținut primele pagini ale ziarelor de scandal, de-a lungul anilor. Haideți să le trecem și noi în revistă!

Brittany Ashland și Brooke Mueller – Charlie Sheen

Două femei din viața lui Charlie Sheen, care au avut de-a face cu comportamentul agresiv al actorului. În 1997, acesta a fost acuzat de Brittany de violență domestică, iar în 2010 actorul a recunoscut că a sugrumat-o și amenințat-o cu moartea pe Brooke Mueller, care era pe atunci soția lui.

Rihanna și Chris Brown

Ne amintim cu toții de scandalul provocat de agresiunea la care a fost supusă Rihanna de Chris Brown – pe atunci iubitul ei. Cântăreața s-a ales atunci cu contuzii, un ochi vânăt, buze și nas sparte și chiar semne de mușcături pe brațe și degete. În consecință, Chris a fost reținut, iar relația lor s-a încheiat. Culmea e că, ulterior, Riri și-a retras plângerea și chiar l-a iertat pe cunoscutul cântăreț. Anul trecut, chiar existând zvonuri cum că cei doi și-au reluat relația. Din fericire, aceste zvonuri n-au fost confirmate, deși au exitat câteva fotografii realizate de paparazzi care ni i-au arătat pe cei doi cazați în același hotel.

Vezi pe www.okmagazine.ro ce alte staruri s-au despărțit din acest motiv!