Foamea şi bisturiul: Chinurile prin care trec vedetele din România pentru a arăta bine VIDEO

Vedetele din România sunt în stare de orice sacrificiu pentru a arăta bine. Ele recurg la diete drastice, înfometare sau chiar la pastile pentru a avea un corp de invidiat. Chiar dacă uneori ajung la spital se pare că nimic nu le sperie, potrivit România TV.

04 mart. 2013, 07:39
Foamea şi bisturiul: Chinurile prin care trec vedetele din România pentru a arăta bine VIDEO

Cea mai recentă victimă a curelor de slăbire este Silvana Riciu, renumită pentru cele 17 operaţii estetice şi cunoscută ca ,,Nicoleta Luciu a muzicii populare”. Cântăreaţa a luat pastile pentru slăbit şi i s-a făcut foarte rău.

„Pastilele m-au costat 350 de lei, dar n-am apucat să iau din ele decât o zi şi ceva, adică vreo şapte pastile, fiindcă mi s-a făcut foarte rău, nu am mai putut să mă ridic deloc din pat. Am vomat aproape nonstop, aveam dureri îngrozitoare de cap. Nu eram în stare să îmi ridic nici capul de pe pernă”, a declarat cântăreaţa.

Bianca Draguşanu este şi ea cunoscută pentru sacrificiile pe care le face pentru siluetă.

Am zile când pur şi simplu nu am timp să mănânc. Am perioade când poate două, trei zile nu mănânc decât un măr sau o capşună sau o banană. Eu nu mă văd slabă.”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Vedetele din România, la limita anorexiei. Cine are sub 45 de kilograme VIDEO

Roxana Ionescu este o altă vedetă care se înfometează pentru a arăta bine. Este metoda care dă cele mai bune rezultate, spune ,,mama-natură”. Ea recunoaşte că a încercat toate produsele în materie de slăbit.

O altă vedetă care recunoaşte că s-a înfometat este Andreea Raicu.

„M-am înfometat foarte mult, m-am frustrat şi m-am chinuit. Beam apă, mâncam două frunze de salată, nu mă hrăneam.”

Moduri ciudate în care vedetele au reuşit să slăbească