Vedete care s-au născut bogate. Ce celebrităţi au crescut în familii înstărite

Acum sunt celebre şi câştigă milioane de euro, dar banii nu reprezintă o noutate pentru ele, căci întodeauna au fost obişnuite cu ei. Vorbim de Angelina Jolie, Lana del Rey, Gwyneth Paltrow şi Jennifer Aniston.

RomaniaTV.net
10 nov. 2013, 13:56

Angelina Jolie s-a nascut in Los Angeles intr-o familie bogata de actori, care au jucat un rol important in definirea carierei ei. Tatal, Jon Voight, si mama, Marcheline Bertrand, au fost cei care i-au dezvaluit Angelinei secretele actoriei si au determinat-o sa opteze pentru aceasta meserie.

Citeşte şi: Vrei să arăţi ca Angelina Jolie? Uite ce trebuie să mănânci

Gwyneth Paltrowi-a avut ca exemplu bun de urmat pe mama ei, actrita Blythe Danner, si pe tatal ei, producatorul Broce Paltrow, ambii cu un potential financiar considerabil, astfel incat celebra actrita si-a putut alege drumul in viata profesionala fara sa-si faca griji cu privire la bani.

Citeşte şi: Ce ar fi schimbat Gwyneth Paltrow la sânii ei

Potrivit perfecte.ro, starul din „Days of our lives”, John Aniston, si actrita Nancy Dow sunt parintii lui Jennifer Aniston. Actrita s-a bucurat de tot sprijinul lor, atat moral, cat si material, pentru a-si urma visul si a ajunge la randul ei actrita.