Vedete care şi-au ascuns copiii

Pornind de la cazul recent al rapperului 50 Cent, care a făcut anunțul inedit că are un al treilea fiu, de care n-am știut până acum, ne-am gândit să facem un top al celebrităților care și-au ascuns copiii. Haideți, așadar, să vedem ce vedete de la Hollywood au mai procedat așa!

RomaniaTV.net
28 apr. 2016, 10:04
Vedete care şi-au ascuns copiii

Arnold Schwarzenegger

Joseph, copilul din flori al lui lui Arnold, și mama sa, Mildred, menajera cu care s-a iubit actorul

Ne amintim cu toții de știrea șocantă din 2011, conform căruia Arnold are un copil de flori cu menajera familiei. O veste șocantă, care a dus, în cele din urmă, la divorțul de mama celorlalți copii ai lui, respectiv producătoarea Maria Shriver, cu care era căsătorit încă din 1986. Cât despre copilul din flori, acesta era deja un adolescent când Arnold și-a recunoscut paternitatea. Iar acum, ei bine, Joseph Baena, pe numele lui, este copia fidelă a celebrului actor.

Citeşte şi  Iată marile restaurante deschise de vedete

Gavin Rossdale

În 2002 se căsătorea cu surle și trâmbițe cu Gwen Stefani, cântăreața de care anul acesta a divorțat pe motiv de infidelitate. În 2004, însă, ieșea la iveală că acesta avea o fiică cu Pearl Lowe, o fiică care era adolescentă. În prezent, Daisy Lowe, fiica lui Gavin Rossdale, are 27 de ani și se-nțelege destul de bine cu tatăl său, deși inițial acesta nu a vrut să-și asume responsabilitatea de tată.

Vezi pe okmagazine.ro ce alte vedete și-au ascuns copiii