Vedete care şi-au pus viaţa în pericol pentru bani în show-urile TV VIDEO

Multe vedete din România au acceptat provocările unor show-uri de televiziune pentru bani, dar în final au ajuns să-şi pună în pericol sănătatea. Acestea s-au accidentat destul de grav în show-urile la care au participat, iar banii luaţi de la producători nu le-au fost de prea mare ajutor, pentru că s-au dus pe tratamentele la medici.

08 iun. 2015, 10:52
Vedete care şi-au pus viaţa în pericol pentru bani în show-urile TV VIDEO

Cel mai recent caz de vedetă care s-a rănit într-un show de televiziune, la care a concurat pentru bani, este cel al lui Augustin Viziru. La o probă din marea finală, actorul şi-a secţionat cu toporul trei tendoane de la o mână.

„Când am dat mânuşa la o parte nu arăta foarte bine, m-am tăiat destul de bine, până la os, vedeam osul cum mişcă pe acolo. Când mi-a spus „întinde-te pe jos”, am spus că „nu am murit, nu e nimic grav”. „Nu, dar o să leşini”. Am avut toate cele trei tendoane secerate de la degetul mare”, a spus Augustin Viziru.

În final, Augustin Viziru s-a ales cu 24.000 de euro pentru cele 12 săptămâni de filmare.

Un caz asemănător este şi cel al Monicăi Davidescu. Actriţa s-a accidentat la antrenamentele unui celebru concurs de dans. Ea a fost nevoită atunci să se retragă. Incidentul i-a afectat şi activitatea porfesională, pentru că a avut nevoie de operaţie.

Şi tot la acelaşi show s-a accidentat grav şi Lili Sandu. Ea a suferit o fractura de coastă care a scos-o din concurs.

Un alt show care le-a creat probleme vedetelor a fost cel de sărituri în apă. Ozana Barabancea, de exemplu, s-a ales cu fractură de coccis după o săritură în bazin, de la 10 metri. După accident, cântăreaţa a trebuit să stea două luni la pat. Miza pentru care a riscat Ozana a fost premiul de 3.000 de euro, bani care urmau să meargă către un caz social.

La acelaşi show s-au accidentat grav şi gimnastul Marian Drăgulescu. La săritura în bazin a lovit apa cu capul şi a fost la un pas de comoţie cerebrală. Şi cântăreaţa Ruby a avut de suferit după o săritură. Nu a închis ochii şi la impactul cu apa i s-au fisurat vasele de sânge de la globul ocular stâng. Şi în aceste cazuri, bătălia s-a dus tot pentru 3.000 de euro.

Citeşte şi Augustin Viziru a vorbit despre accident: Mi-am tăiat tendoanele. Am stat patru ore în operaţie