VEDETE CERTATE cu familia: Sunt la cuţite cu părinţii şi nu i-au iertat nici pe patul de moarte VIDEO

Viaţa vedetelor pare roz, însă de multe ori, problemele din familiile lor sunt la fel de grave ca cele ale oamenilor de rând. Războiul până la moarte dintre Oana Zăvoranu şi mama ei a şocat opinia publică, dar sunt şi alte vedete care sunt la cuţite cu familia, ba chiar unele nu au mers la înmormântarea părinţilor.

02 mai 2015, 11:10

„Voi face cum a facut si ea. A preferat sa stea in birou, decat sa se duca la inmormantarile sotilor ei, Banicioiu si Zavoranu. A spus ca ii este scarba, ca ea nu suporta mortii. Nu va avea privilegiul sa fie ingropata in cimitirul in care se odihnesc cei doi tati ai mei„, spunea Oana Zăvoranu, potrivit România TV

Citeşte şi Oana Zăvoranu a vorbit în direct cu mama ei moartă. Un parapsiholog le-a înlesnit convorbirea

Până la urmă, Oana şi-a înmormântat mama alături de foştii soţi ai Mărioarei.

Gabriela Cristea a fost de neînduplecat în privinţa părinţilor. Ea a povestit ca din cauza unui băiat a fost dată afară din casă la 18 ani, iar ea nu a mai vrut să se întoarcă. Gabriela nu a mers nici la înmormântarea mamei sale, şi nici nu şi-a chemat tatăl la nuntă.

Niciun om nu intoarce spatele si pleaca, daca nu are ceva de reprosat. Mi-as dori ca la un moment dat sa fim impacati unii cu ceilalti. Cred că fiecare ar trebui să caute acolo în sufletul lui si inainte sa ierte pe altii sa se ierte pe sine, pentru propriile greseli„, spunea Gabriela Cristea. 

Mircea Solcanu s-a îndepărtat de tatăl său din cauza traumelor pe care le-a trăit în copilărie. El a povestit cum asista la bătăile aplicate mamei şi a mărturisit că s-a bucurat când mama sa a divorţat.

„Eu nu i-am mai spus tata, ii ziceam Solcanu. Deşi pe ea o lovea, aveam senzatia ca pe mine ma doare mai tare. Trece timpul prin viata, iar oamenilor pe care-i iubesti cu adevarat uiti sa le spui te iubesc”, declara Mircea Solcanu. 

Citeşte şi Evaziune fiscală la cimitirul Oanei Zăvoranu VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Şi Nicoleta Luciu i-a întors spatele ani la rând tatălui, despre care spunea că din cauza alcoolului devenise violent. După ani de zile, Nicoleta a reluat treptat legătura cu tatăl ei, care abia de curând şi-a cunoscut nepoţii.

Ileana Lazariuc nu a vorbit 20 de ani cu tatăl ei. Pe când avea 8 ani, mama ei, Anastasia Lazariuc, a decis să divorţeze şi să-şi ia copiii. Soţul alături de care a stat 14 ani, căzuse în patima alcoolului şi o bătea. 

„Sunt constienta ca nu sunt singura femeie care a trecut peste probleme. Toti au probleme, nu fac un caz din asta. Le aveam pe toate pe umeri si trebuia sa le fac, pentru ca copiii nu aveau nicio vina ca au venit pe lume„, povestea Anastasia Lazariuc. 

Deşi Ileana nu a mai devenit niciodată apropiată de tatăl ei, a mers totuşi în Republica Moldova să-l conducă pe ultimul drum.